• Haberler
  • Asayiş
  • Van'da 1 Mayıs kutlamaları için güvenlik önlemleri alındı

Van'da 1 Mayıs kutlamaları için güvenlik önlemleri alındı

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Van'da düzenlenecek olan kutlamalar öncesinde Van Emniyet Müdürlüğü tarafından güvenlik önlemleri alınmaya başlandı.

Van'da, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Türk Tabipler Birliği (TTB), Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) gibi meslek örgütlerinin organizasyonuyla 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlanacak.

Kutlamalar kapsamında, Van İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alınmaya başlandı. Yürüyüş güzergahı ve kutlama alanı için belirlenen noktalarda önlemler titizlikle uygulanıyor. Emniyet güçleri, kutlamaların huzur ve güven içinde geçmesi için gerekli tedbirleri almış durumda.

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına, işçilerin yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar da katılım gösterecek. Emniyet güçlerinin öncelikli hedefi, kutlamaların güvenli bir ortamda gerçekleşmesini sağlamak ve herhangi bir olumsuz olayın yaşanmasını engellemek.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme