• Haberler
  • Spor
  • Vanspor FK Başkanı Kıyat: Kimse Ali Cengiz oyunu oynamasın!

Vanspor FK Başkanı Kıyat: Kimse Ali Cengiz oyunu oynamasın!

Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, TFF 2. Lig Beyaz grupta oynanacak olan Serik Bld. - Erokspor maçıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, TFF 2. Lig Beyaz grupta bugün oynanacak Serik Bld. - Erokspor maçıyla ilgile kamuoyunda gündem olan konuyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

ACNTürk Sigorta Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak açıklamasında; “Vanspor camiasıyla kimse Ali Cengiz oyunu oynamasın, altında kalırsınız. Bize gelen haberlere istinaden, üzülerek bu tweeti yazma zorunluluğu hissettim. Ülke futbolumuzun bu kadar kaos yaşadığı süreçte, yarın oynanacak Serik Bld - E.Erok maçına ev sahibi takımının U19 takımı ve süre almayan oyuncu grubu destekli maça çıkacağını duymuş bulunmaktayım. Temiz futbol düşüncemizin maalesef yine yara aldığını görüyorum. Lütfen daha fazla güzel ülkemizin futbolunu karalamayın, kirletmeyin. Sizden çok bir şey istemiyoruz, sadece adalet ve hakkaniyet. Saygılarımla.” Şeklinde ifadelere yer verdi.
Başkan Kıyak X (Twitter) hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Gençlik ve Spor Bakanlığını etiketleyerek çağrıda bulundu.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme