Kaymakam Aydoğan'dan gençlik merkezine ziyaret

Van'ın Muradiye ilçesi Kaymakamı Melih Aydoğan, Yüzüncü Yıl Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Kaymakam Aydoğan, spor kompleksinde bulunan Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerler ile bir araya geldi. Kurslar hakkında bilgi alan Kaymakam, kursiyerlere başarılar diledi.

Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, ilçede bulunan Yüzüncü Yıl Spor kompleksini ve gençlik merkezlerini ziyaret ederek, yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Spor kompleksi yetkililerinden yapılan çalışmalar ve hizmetler hakkında detaylı bilgi alan Kaymakam Aydoğan, spor kompleksinin ilçe gençleri için önemli bir merkez olduğunu belirtti.

Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Kaymakam Aydoğan, merkezde düzenlenen kurslar hakkında bilgi aldı. Gençlik Merkezi'nde eğitim gören kursiyerlerle bir araya gelen Kaymakam, gençlerin aldıkları eğitimlerden ve faaliyetlerden memnuniyet duyduklarını gözlemledi.

Kursiyerlere başarılar dileyen Kaymakam Aydoğan, gençlerin spora ve kültürel faaliyetlere yönlendirilmesinin önemine vurgu yaptı. Gençlerin boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğini belirten Kaymakam, spor ve kültürel etkinliklerin gençlerin sosyal ve kişisel gelişimine katkı sağladığını ifade etti.

Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, spor kompleksi ve gençlik merkezlerinde yapılan çalışmaların devam edeceğini ve gençlerin daha sağlıklı ve mutlu bir gelecek için desteklerinin süreceğini belirtti.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme