• Haberler
  • Ekonomi
  • 1 gram bile altını olan dikkat: Bu hatayı yapan varını yoğunu kaybeder!

1 gram bile altını olan dikkat: Bu hatayı yapan varını yoğunu kaybeder!

Altın fiyatlarına etki eden İsrail-Filistin savaşı, milyonlarca kişi tarafından dikkatle takip ediliyor. İslam Memiş'ten altın fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.

1 gram bile altını olan dikkat: Bu hatayı yapan varını yoğunu kaybeder!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın yatırımcılarının dikkatle takip ettiği bir isim olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın piyasalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş, altın yatırımcılarının karşılaşabileceği olası tuzaklara karşı uyarılarda bulunurken, Kasım ayı itibarıyla emtia fiyatlarında büyük dalgalanmalar yaşanabileceği konusunda da bilgi verdi.

ALTIN YATIRIMCILARINA!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dikkat çeken açıklamalarıyla gündeme geldi. Memiş, gelecek hafta itibarıyla kazanmanın imkansız hale geleceğini söyleyerek, altın sahiplerine kurulacak tuzakları tek tek açıkladı.

Cuma günü İsrail'in Gazze'ye başlattığı kara harekatı sonrasında hızla yükselen altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde de 2000 doların üzerinde kalarak yatırımcıların mutlu olmasına neden oldu.

Ekonomist İslam Memiş, "Bu fiyatlardan altın alıınır mı? sorusuna yanıt verdi. Milyonların kafasındaki soruya yanıt veren İslam Memiş "24 saat sonrası Ekim ayını tamamlıyoruz. 

Kasım ayı kazanma ayı değil, Kasım ayı batırma ayı olacak. Kenara çekileceksiniz, varlıklarınızı koruyacak ve piyasaları takip edeceksiniz. Bu dönemde altın sahipleri için dünya kadar tuzak olacak, bunlara atlarsanız oltaya gelen sazan gibi çırpınırsınız"  ifadelerini kullandı. 

Altında yükseliş trendinin bitmediğini, yalnızca gelecek haftalarda yaşanacak kar satışları nedenli bir düşüş beklediğini hatırlatan Memiş, yıl sonuna kadar altının 2000 doların üzerine kalıcı olarak yerleşeceğini ve rekor seviyeleri aşacak yeni ataklar deneyeceğini belirtti.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme