1974 EDREMİT TOKİSPOR OYNADI PUANI YOLSPOR ALDI

Ligin ikinci devre açılış maçında Sanayi Sahasında karşı karşıya gelen B Grubu'nun güçlü takımlarından Yolspor ile 1974 Edremit Tokispor karşılaşmasında 3-1'lik skorla galip gelen Yolspor oldu.

Rıdvan Can

Sanayi Sahasında Grubun iddialı takımlarından Yolspor ile Ligin yaş ortalaması 15-16 olan tamamı genç futbolculardan oluşan 1974 Edremit Tokispor'un mücadelesinde oynayan 1974 Edremit Tokispor puanı alan Yolspor oldu.

Rakibine karşı 3-1 mağlup olmasına rağmen sergilediği futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan 1974 Edremit Tokispor'un  Tecrübeli Antrenörü Orhan Yıldız ile Yolspor'un deneyimli Antrenörü Aydın Oyman maç sonu gazetemize açıklamalarda bulundular.

Van 1'nci Amatör Lig'in 8'nci haftasında Yolspor'a 3-1 yenilen 1974 Edremit Tokispor'un Antrenörü Orhan Yıldız, mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

Yıldız, takımının yaş ortalamasının 15-16 olduğunu buna rağmen ligin güçlü takımlarından Yolspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve kaybettikleri için üzüntü yaşadıklarını belirtti.

Futbolcularının iyi mücadele ettiğini ifade eden Yıldız, "Bu mağlubiyeti hak etmedik. İstekli ve arzulu oynamamıza rağmen yapılan hatalarla goller yedik. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Sezon başından beri oynayan, mücadele eden bir genç bir takımımız var. Saha içerisinde iyi niyetli mücadele eden birçok oyuncumuz olmasına rağmen basit hatalardan goller yedik. Umarım en kısa sürede bireysel hataları kapatarak mesafe almaya çalışırız." diye konuştu.

Aydın Oyman ise, "Çok mutluyuz" 

Yolspor'un Antrenörü Aydın Oyman ise galibiyetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kritik bir 3 puan aldıklarını vurgulayan Oyman, genç ve mücadele eden bir takımla oynadıklarını, kolay maç olmayacağını bildiklerini ve zorda olsa galibiyet sevincini yaşadıklarını kaydetti.

Zor bir galibiyet aldıklarını anlatan Oyman, "Bugün çok önemli bir galibiyet aldık, çok mutluyuz. Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. 1974 Edremit Tokispor'da iyi mücadele etti. Onları da tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda kendilerine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme