1974 Edremit Tokispor'un çıkışı sürüyor

Sezona Edremitspor mağlubiyetiyle başlayan 1974 Edremit Tokispor geçen hafta Gürpınar deplasmanından 3 puanla dönerek moral bulmuştu. Cumartesi günü Sanayi Tesislerinde Grubun güçlü ekiplerinden İskelespor ile karşılaşan 1974 Edremit Tokispor İskelespor'u 5-2'lik skorla yenerek çıkışını sürdürdü.

Rıdvan CAN

Van Amatör 1. Ligi B Grup'ta Şampiyonluk mücadelesi veren Grubun güçlü takımlarından 1974 Edremit Tokispor Cumartesi günü Sanayi tesislerinde karşılaştığı İskelespor'u 5-2 yenerek başarısının tesadüf olmadığını gösterdi.

Maça iyi başlayan gol pozisyonları üreten pozisyonları iyi değerlendirip golle süsleyen 1974 Edremit Tokispor güçlü rakibi karşısında aldığı farklı galibiyetle play off için bir engeli daha aşmış oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısını İlyas ve Ercan'ın golleriyle 2-1 önde kapatan 1974 Edremit Tokispor ikinci yarıda Hasan, İbrahim ve Âdem ile bulduğu gollerle İskelespor'u 5-2 yenmeyi başardı. İskelespor'un golleri ise, İbrahim ve Yusuf'un ayağından geldi.

İskelespor maçının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan 1974 Edremit Tokispor Antrenörü aydın Oyman, " İyi oynadığımız maçı skora da yansıtarak 5-2 kazandığımız için mutluyuz yolumuza devam ediyoruz'' dedi.

Bakmadan Geçme