1974 U-14 GENÇLERİ GELECEK VAAT EDİYOR

Yetenekli futbolcular yetiştiren 1974 Edremit Tokispor kulübü özellikle U 14 takımı Bölgesel Akademi futbol liginde oynadığı futbolla adından söz ettirmeye başladı.

Rıdvan CAN

U 14 Bölgesel Akademi Futbol liginde mücadele eden 1974 Edremit Tokispor U-14 Takımı ligde oynadığı 5 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle topladığı 5 puanla ligde 7'ci sırada yer alıyor.  1974 Edremit Tokispor U-14 genç yetenekleri oynadıkları futbolla her geçen gün takım olarak daha iyiye gidiyor. 1974 Edremit Tokispor U-14 Teknik Direktörü İbrahim Koç, "Çocuklara verdiğimiz ilgi, alaka ve eğitim başarıyı getirdi. Yaz dönemi boyunca sürekli antrenman programına aldığımız genç yeteneklerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Çocuklarımıza yönelik yapmış olduğumuz hizmetler sonucunda genç yeteneklerin başarılı olduklarını görmek, bizleri mutlu ettiğini kaydeden Antrenör İbrahim Koç, hafta sonu deplasmanda Muş ile oynayacağımız maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz çalışmalarımız son derece iyi geçiyor takımda çok genç futbolcularımız var bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz buradan ilin önde gelen isimlerine ve iş adamlarının bu çocuklara sahip çıkmaları destek olmalarını istiyoruz" dedi.

Van'da iki yıldır aralıksız olarak çalışmalarını sürdürerek Van'ın sporuna futbolcu yetiştiren 1974 Edremit Tokispor 7 Antrenör ve 100'e yakın öğrencisiyle belli branşlarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2014 yılından itibaren sporcu yetiştirmek için hizmet veren 1974 Edremit Tokispor faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

Bakmadan Geçme