• Haberler
  • Ekonomi
  • 2 aydır alıkonulan kadın Müge Anlı'da canlı yayında kurtarıldı

2 aydır alıkonulan kadın Müge Anlı'da canlı yayında kurtarıldı

Müge Anlı programında kayıp 59. günün sonunda kızıyla buluşma planları yaparken rehin tutulan Birsen Polat, canlı yayın sırasında ekipler tarafından kurtarıldı.

2 aydır alıkonulan kadın Müge Anlı'da canlı yayında kurtarıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Polat ve onu evde alıkoyan evli ve 2 çocuk babası şahıs canlı yayında emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınırken kadının kızı da canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Uzun senelerdir ATV ekranlarında varolan Müge Anlı, 16 Temmuz'da Ankara'da bir anda ortadan kaybolan 45 yaşındaki 2 çocuk annesi Birsen Polat'ı bulmak için yoğun şekilde araştırmalara başlamıştı. Seyircilerinin yardımıyla bulduğu Birsen Polat ile görüşen Müge Anlı, kadının canlı yayına çıkmayı kabul etmesiyle tekrardan ortadan kaybolduğunu ifade etti. Kayboluşunun 59. gününde bulup kızıyla buluşturmayı planlarken 2 aydır yanında kaldığı evli ve iki çocuk babası şahıs tarafından alıkonulduğu dile getiren 45 yaşındaki Birsen Polat, yayını ihbar olarak kabul eden polis ekipleri tarafından canlı esnasında kurtarıldı.

ENDİŞE VERİCİ BİR DURUM SÖZ KONUSU

Müge Anlı geçtiğimiz gün yayınlanan programında, 16 Temmuz'da, Ankara'da kaybolan iki çocuk annesi, 45 yaşındaki Birsen Polat'ı arama çalışmalarına başladı. Yayının hemen sonrasında dikkatli bir izleyicisinin ihbarı ile kadın bulundu. Geçtiğimiz gün yayında, kızıyla buluşturmayı planladığı Birsen Polat'ın röportaj yapmalarına rağmen yayına gelmediğini dile getiren Müge Anlı, genç kadının telefonlarını cevapsız bıraktığını, kaldığı adresteki evde ekibe kapıyı açmadığını, ortada endişe veren bir durum olduğu bildirdi.

CANLI YAYIN ESNASINDA KURTARILDI

Müge Anlı'nın sıcak gelişmeyi söylemesinin ardından yayını ihbar kabul eden Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri startı verdi. Canlı yayında, Müge Anlı'nın yönlendirdiği adrese ulaşan polis ekipleri, genç kadını ve onu evde alıkoyduğu iddia edilen şahsı evden çıkarıp göz altına aldı Şantaj ve tehditle Birsen Polat'ı zorla evde tuttuğu bilinen ve tepki dolu sözlerle kendisini canlı yayında savunmaya kalkan zanlının, incelemek adına telefonuna el konuldu. Haftalardır görmediği annesinin alıkonulduğu evden kurtarılma anına şahit ola kızı ise stüdyoda gözyaşlarına hakim olamadı. Kadının gözyaşları karşısında duygusal anlar yaşayan Müge Anlı, sarılarak bir nebze olsun teselli etmeye çalıştı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme