• Haberler
  • Spor
  • 2. Ligde ilk yarı maç programı belli oldu: Vanspor gece maçına çıkıyor

2. Ligde ilk yarı maç programı belli oldu: Vanspor gece maçına çıkıyor

2. Ligde ilk yarı maç programı belli oldu: Vanspor gece maçına çıkıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

26-27 Ağustos tarihlerinde başlayacak olan TFF 2. Ligde ilk yarı maç programı belli oldu. Vanspor ilk maçını 26 Ağustos Cumartesi günü saat 20:00’da deplasmanda İzmir ekibi Bucaspor ile oynayacak.

TFF 2. Lig 26 ve 27 Ağustos 2023 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak ve ligin ilk yarısı 23 ve 24 Aralık tarihlerinde oynanacak olan 19 hafta müsabakaları ile sona erecek. Ligin ikinci yarısı 13 ve 14 Ocak tarihlerinde oynanacak 20. hafta müsabakaları ile başlayacak ve normal sezon 4 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek. Ardından play-off müsabakaları oynanacak. TFF 2. Lig'de 23. ve 29. hafta müsabakaları hafta içi oynanacak.

Ayrıca, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle aynı tarihte oynanacak olan TFF 2. Lig 33. hafta müsabakaları 3 Nisan tarihinde hafta içi oynanacak.

2023-2024 futbol sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor, 26 Ağustos Cumartesi günü saat 20:00’da deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak.

VANSPOR İŞİ SIKI TUTUYOR

Erzurum’da 15 günlük kampa giren Vanspor, ardından Van’a dönerek Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Kırmızı Siyahlı temsilcimiz, Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda yaptığı antrenmanlarla lige sıkı hazırlanıyor.

VANSPOR’UN RAKİBİ BUCASPOR, GÜÇLÜ HOCALARLA GÖRÜŞÜYOR

Şampiyonluk parolasıyla lige başlayacak olan ve 2. Lig'de şampiyonluğu hedefleyen, Vanspor ilk maçta rakibi olan, grubun şampiyonlukta iddialı diğer ekibi Bucaspor’la zorlu bir açılış müsabakası oynayacak. Teknik direktör arayışlarını sürdüren Bucaspor, Yılmaz Vural, Samet Aybaba ve Hamza Hamzaoğlu gibi güçlü isimlere teklif yaptı.

2. Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Bucaspor 1928 teknik direktör için geri sayıma başladı. Türk futboluna damga vurmuş birbirinden değerli tecrübeli üç teknik direktöre teklif götürerek çalışmak istediklerini belirtmişlerdir.  Yılmaz Vural, Samet Aybaba ve Hamza Hamzaoğlu'na teklif yapan sarı- lacivertiler, üç ünlü hocadan biriyle anlaşarak takımın başına geçirmeyi düşünüyorlar. Ligin güçlü ekiplerinden ve şampiyon adayı takımlarından olan Bucaspor, Vanspor gibi şampiyonluk planları yaparak sezona hazırlanıyor. İki takım içinde açılış maçının zor olacağı tahmin edilmektedir.

İLK HAFTA PROGRAMI

2. Lig Beyaz Grupta ilk 3 maç 26 Ağustos Cumartesi günü oynanacak. 3 maç cumartesi günü oynanacakken, 6 maç Pazar günü oynanacak. Ankara Demirspor saat 16:30’da sahasında Karacabey Belediyespor’u konuk ederken, saat 17:00’da Beyoğlu Yeni Çarşıspor evinde Ankaraspor ile karşılaşacak.

Cumartesi günü saat 20:00’da gece maçına çıkacak olan temsilcimiz Vanspor, deplasmanda Bucaspor’la karşılaşacak.

27 Ağustos Pazar günü saat 16:00’da Adıyamanspor sahasında Diyarbekirspor’u konuk ederken, saat 16:30’da Antalya temsilcisi Serik Belediyespor, Afjet Afyonspor’la kozlarını paylaşırken, Kırşehirspor evinde Esenler Erokspor’la karşılaşacak.

Saat 17:00’da oynanacak üç karşılaşmada İzmir ekibi Altınorduspor sahasında Nazilli Belediyespor’u konuk ederken, Kırklarelispor evinde 1461 Trabzonspor’u, Bursaspor, Yeni Mersin İdmanyurduspor’u konuk edecek.

Zonguldak Kömürspor ilk haftayı bay geçecek.

İKİNCİ HAFTA PROGRAMI

Beyaz Grupta ikinci hafta maçları 2-3-4 Eylül tarihlerinde oynanacak. İki maç Cumartesi günü oynanacakken, 6 maç Pazar günü, 1 maç pazartesi günü oynanacak.

Cumartesi günü saat 20:00’da Bursa ekibi Karacabey Belediyespor evinde Bursaspor’la karşılaşırken, Yeni Mersin İdmanyurduspor sahasında Bucaspor’u konuk edecek.

3 Eylül Pazar günü saat 16:00’da temsilcimiz Vanspor evinde Adıyamanspor’u konuk ederken, Diyarbekirspor sahasında Serik Belediyespor’la karşılaşacak.

Saat 16:00’da 1461 Trabzonspor evinde Zonguldak Kömürspor’u konuk ederken, saat 16:30’da Ankara Demirspor deplasmanda Ankaraspor’la karşılaşacak.

Saat 17:00’da Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor sahasında İstanbul temsilcisi Beyoğlu Yeni Çarşıspor’u konuk ederken, saat 20:00’da Esenler Erokspor, Kırklarelispor’la, Afjet Afyonspor, Kırşehirspor’la karşılaşacak.

İzmir ekibi Altınordu ikinci haftayı bay geçecek.

Bakmadan Geçme