2 Nisan Coşkusu

Güzel şehrimin, güzel insanları, tekrar Bayramımız kutlu olsun. 2 Nisan Van'ın 99.Yılı kutlamalarında, Van ve diğer illerde tarihe geçecek bir ilk yaşandı. Başta Van olmak üzere, İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir Antalya ve Altınoluk da coşkulu Van kutlamaları, medya üzerinden sosyal platform sayfasına üye olan olmayan bütün Van sevdalıları bir araya gelerek tarihi bir güne damga vurdu.

Güzel şehrimin, güzel insanları, tekrar Bayramımız kutlu olsun. 2 Nisan Van'ın 99.Yılı kutlamalarında, Van ve diğer illerde tarihe geçecek bir ilk yaşandı.

 

Başta Van olmak üzere, İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir Antalya ve Altınoluk da coşkulu Van kutlamaları, medya üzerinden sosyal platform sayfasına üye olan olmayan bütün Van sevdalıları bir araya gelerek tarihi bir güne damga vurdu.

 

Van yemekleri sayfasının 2 Nisan Van buluşması etkinliğinde, Sayın Dr. Mine Kılavuz Ongün başkanlığında, üyesi olan herkes Van yemekleri yaparak bu etkinliğe katıldı.

 

Sayfa yöneticilerinin bir tek amacı vardı. Van Mutfağı Kültürünü tanıtmak, tarifleri vermek, sunumları yaparak bizden sonraki gelecek nesillere anlatmaktı.

 

Öncülüğünü yapan Dr.Mine Kılavuz Ongün hanıma Van grubu adına yürekten teşekkürler. Van sevdalılarının Van yemekleri eşliğinde bir araya gelerek, 2 Nisan Van da bu kutlamaların gelenek haline getirilmesi tek hedef oldu.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Bakmadan Geçme