• Haberler
  • Ekonomi
  • 200 bin liraya ikinci el araç: Fabrikada yenilenen Ford, Renault ve Opel araçların fiyatları olay oldu!

200 bin liraya ikinci el araç: Fabrikada yenilenen Ford, Renault ve Opel araçların fiyatları olay oldu!

Son dönemde araba sahibi olmak isteyen vatandaşlar gerek dolar kurunda yaşanan yükseliş gerekse araçlara gelen ÖTV zammı nedeniyle beklentilerini ikinci ele yöneltmişti, ikinci ellerde ise vatandaşları heyecanlandıran haber bu kez ünlü markaların fabrikalarından geldi. Alınan kararla birlikte bundan sonra ikinci el fabrikalarında yenilenen araçlar düşük fiyatlarla alıcılarla buluşturacak. İşte şimdiye kadar yayınlanan fiyat listesi.

200 bin liraya ikinci el araç: Fabrikada yenilenen Ford, Renault ve Opel araçların fiyatları olay oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Otomobil markaları, ikinci el araç piyasasında yaşanan hareketliliği değerlendirerek fabrikada yeniledikleri modellerin fiyatlarını açıkladı.

Renault, Peugeot, Ford, Citroen, Fiat, Volkswagen, Hyundai, Opel ve daha pek çok markanın yer aldığı bu liste, otomobil sahibi olmayı düşünenler için oldukça cazip fırsatlar sunuyor.

Ahaber'de yer alan bilgilere göre, Renault fabrika çıkışlı 2.el araç satışına başladı. Yenilenmiş araç olarak karşımıza çıkan araçlar test sürüşü, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımının yanı sıra boya işlemleri, Renault Estetik süreci (ayrıntılı iç ve dış temizlik), kalite kontrolü birçok işlem uygulandıktan sonra satışa sunuluyor.

Fabrika Renault, Dacia, Fiat, Opel, Nissan, Ford, Peugeot, Volkswagen, Citroen, Hyundai, BMW, Kia, Toyota, Skoda, Audi, Seat, Honda, Land Rover, Jeep, Suzuki, Alfa Romeo, Chevrolet, Daihatsu, Jaguar, Porsche ve Volvo markaların ikinci el araçlarını yenileme işlemine başladı. İşte Renault tarafından yenilenen ve satışa sunulan ikinci el araç modelleri ve fiyatları…

RENAULT FABRİKASINDA YENİLENEN BAZI İKİNCİ EL ARAÇ MODELLERİ VE FİYATLARI ŞÖYLE:

Renault fabrika çıkışlı 2.el araç satışına başladı. Tüm araçlarda firma tarafından onaylı yedek parçalar kullanılıyor.

200 bin liraya ikinci el araç: Fabrikada yenilenen Ford, Renault ve Opel araçların fiyatları olay oldu!200 bin liraya ikinci el araç: Fabrikada yenilenen Ford, Renault ve Opel araçların fiyatları olay oldu!200 bin liraya ikinci el araç: Fabrikada yenilenen Ford, Renault ve Opel araçların fiyatları olay oldu!

Bakmadan Geçme