30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıl dönümü Van’da Valilik bahçesindeki Atatürk anıtı önünde düzenlenen programla kutlandı.

Vansesi Haber Merkezi

Vali İbrahim Taşyapan’ın anıta çelenk sunumu ile başlayan program, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Handan Karakoyun’un çelenk sunumları ile devam etti.

Saygı duruşunu takiben garnizon bandosu eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunduğu program, öğrenci Furkan Akın’ın ‘Ordunun Duası’ isimli şiiri, Türk Silahlı Kuvvetleri adına ise Jandarma Yüzbaşı Banu Turnauzun’un günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasıyla sona erdi.

Valilik bahçesindeki tören alanından makama geçen Vali İbrahim Taşyapan, burada Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin ile birlikte tebrigatları kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Van Müftüsü Nimetullah Arvas, askeri ve mülki erkan, şehit ve gazi yakınları, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek ve oda temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bakmadan Geçme