ACI VE MUTLULUK

Değerli dostum şair, söz yazarı ve Ağrı eski parlementeri sevgili İbrahim Taşdemir, bir kaç gün önce yazmış olduğum, o bölgede ömür sürmüş herkese benzer duygular yaşatan BABALAR ve OĞULLAR adlı yazım üzerine, büyük bir kadirbilirlik göstererek, bu yazının onda yarattığı duygularla bir şiir yazmış. Kendisi iki şiir kitabı yayınlanmış, bir kaç çalışması da yayınlanmayı bekleyen iyi bir şair ve etkili bir söz yazarı.

Bana gönderdiği şiiri de onlardan biri sandım önce. Sonra gönderdiği mesajda “Son (baba ile ilgili olan)yazınız üzerine yazdim.” deyince çok memnun oldum. O yazı bir çok kişiyi etkilemiş, yoğun bir duygu seline neden olmuştu. Ee hele Sayın Taşdemir gibi serde şairlik varsa durur mu insan,? O da almış kalemi eline, oturmuş günbatımına karşı, dökmüş dizeleri mağrıptan maşrıka karşı. Eline, diline, dimağına sağlık olsun.

Ben de bu güzel şiiri şiirseverlerle paylaşma düşüncemi iletince, şairce bir yaklaşımla “Bir iki gün beklerse iyi olur diye düşünüyorum. Cünkü henüz taslak. Biraz olgunlaştıktan sonra sayfamda paylaşıp sizi etiketlemeyı düşünüyordum. Ama isterseniz ayrıca paylaşabilirsiniz” dedi.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme