ADİL CAN: HİZMET İÇİN GELİYORUM

Van'ın Cevdet Paşa Mahallesi Muhtar Adayı Adil Can, 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimler için mahalle sakinlerinden kendisine destek isteyerek, muhtar olduğu takdirde büyük hizmetler yapmak için çaba sarf edeceğini söyledi.

Burhan Ergin

Cevdet Paşa Mahallesi Muhtar Adayı Adil Can, Mahalli İdareler Seçimleri’nde mahalle sakinlerinden kendisine destek verilmesini istedi. Muhtarlıkta farklılık yaratmaya “geliyorum” diyen Muhtar Adayı Adil Can, “Mahalle sakinlerine her türlü hizmeti en iyi şekilde verebilmek adına Cevdet Paşa Mahallesinden muhtar adayı oldum. Hedefimiz mahalle sakinlerinin sorunlarını ve mahallemize yapılması gerekenleri ekip çalışması ruhuyla gerçekleştirip mahallemizdeki muhtaç, yaşlı, kimsesiz ve engelli bireyleri birebir tespit ederek ilgili kurumlarla diyalog halinde olacağız” dedi.

“Halkımızın refahı için var gücümle çalışacağım”

Muhtarlığın sağlamış olduğu maddi ve manevi imkanları yok sayarak tamamıyla gönüllülük esasına dayalı olarak hizmet gerçekleştireceğini belirten Muhtar Adayı Can, “Yaşlısıyla genciyle kadınıyla erkeğiyle bir bütün halinde mahalle halkımızın sesi soluğu olmaya azami gayret göstereceğim. Devletimiz güçlüdür. Sosyal devlet anlayışıyla halkımıza sağladığı tüm imkanlardan mahalle sakinlerimizi yararlandıracağız. Kimin nerede bir sorunu isteği varsa bu sorunların takibini yaparak ivedi olarak çözüm noktasında kararlılıkla mücadele edeceğim. Muhtarlık makamı vatandaşla kurumlar arasında bir köprüdür. Seçildiğim takdirde Cenab-ı Allah’ın rızası ve mahalle halkının refahı için var gücümle çalışacağım. Halkımızın tamamını kucaklayacağım. Yapılacak olan seçimlerin öncelikle ülkemize, ilimize ve mahallemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme