Aile destek ödemeleri son kez yatırılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli ailelere yapılan aile destek ödemeleri 7-10 Temmuz tarihleri arası son kez yatırılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli ailelere 12 ay verilen Türkiye Aile Destek Proğramı Temmuz ayı ödemeleri 7-10 Temmuz tarihleri arası son kez gerçekleştirilecek.

“Aile destek ödemeleri devam etmeli”

Ödemelerin sona erecek olmasıyla ilgili açıklama yapan dar gelirle aileler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Geçtiğimiz yıl başlatılan aile destek ödemeleri Temmuz ayında son kez yatırılacak. Cumhurbaşkanımıza verdiği kıymetli desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Aile destek ödemelerinin devam etmesi, dar gelirli ailelerin sıkıntılarını gidermelerinde önemli rol oynuyor. Çünkü şuan ekonomik anlamda zor günler geçiriyoruz. Aile destek ödemesi bir nebze olsun yaramıza merhem oluyor. Bu zamana kadar elektrik, doğalgaz ödemelerinde de çok önemli destekler verildi. Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarının her türlü sorunuyla yakından ilgilenerek çözen, dar gelirli ailelere yaptığı yardımlarla ülkede herkesin sevgisini kazanan Sayın Cumhurbaşkanımızdan aile destek ödemelerinin en az bir yıl daha uzatmalarını rica ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. Rabbim devletimize zeval vermesin. İnanıyoruz ki sayın Cumhurbaşkanımız sesimize kulak vererek gereken desteği verecek. Şimdiden emek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.EVREN DOĞRUER

 

Bakmadan Geçme