• Haberler
  • AİLELERİN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ: CAFE JOY TOSTOS PARK

AİLELERİN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ: CAFE JOY TOSTOS PARK

Van'da büyük bir boşluğu doldurmak üzere hizmet veren Cafe Joy Tostos Park çocuklu ailelerin vazgeçilmez mekanı olmaya devam ediyor. Joy Cafe işletme sahibi Bülent Uslu, 'Bizim için her zaman önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyetidir. Müşterilerimizi memnun etmek için tüm ekibimizle birlikte büyük çaba gösteriyoruz. Van'ın sosyal hayatının eksikliğini tamamlayan işletmemizle halkımıza hizmet sunuyoruz' dedi.

Rıdvan Can

Tarifsiz lezzetleri, kaliteli hizmeti ve damak zevkinize uygun Van'ın markası olma iddiasını taşıyan Cafe Joy Tostos Park yoğun ilgi görüyor. Van'ın lezzet noktası Joy Cafe İskele Caddesi Van TSO binası yanında vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Uygun fiyatı, kaliteli hizmet anlayışı, farklı menüsüyle hizmet veren Joy Cafe göz kamaştırıyor. Van'da bir ilk olma özelliği taşıyan Tostos Park'ta çocuklar bölgemizin en büyüğü olan 280 metre karelik donanımlı kapalı top havuzu, kum havuzu, çarpışan arabalar, akülü arabalar, mesleki eğitim evleri ve oyun parkında bulunan oyun makinelerinde çocuk gelişim mezunu ablalar ve uzman kadromuz nezaretinde zaman geçiriyor.

"Önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyetidir"

Geniş yiyecek, içecek ve kahve menüsüne sahip Joy Cafe özel lezzetlerle ev sıcaklığını aratmayacak konsepte sahip olduğunu ifade eden Uslu, "Mekanımız tamamen aile ortamına hitap etmektedir. Sabah kahvaltısından, öğle yemeğine kadar her türlü menüye sahibiz. Kablosuz internet hizmetlerinin yanında zengin menüsüyle, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp sımsıcak bir ortamın tadını çıkarmak isteyenlere farklı seçenekler sunuyoruz. Halkımızın isteklerine cevap verebilmek amacıyla yenilikleri takip eden, yiyecek, içecek, kahve, pasta menülerimizi her gün taze taze müşterilerimize sunuyor ve çeşitlerimizi geliştiriyoruz. Doğum günleri, toplu yemek organizasyonları, iş toplantıları ve her türlü organizasyonlara da ev sahipliği yapıyoruz. Halkımıza kaliteli ürünleri, taze haliyle sunuyoruz. Ürünlerimizin lezzetine güvendiğimiz kadar sunumlarını da özenle hazırlıyoruz. Çocuklarımıza özel kids menü ayrıcalığımızda bulunmaktadır. Amacımız müşterilerimizin rahat bir nefes almasını sağlamaktır. Bizim için her zaman önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyetidir. Cafemizde Cuma günleri alkolsüz canlı müzik ve aylık olarak da sıra gecesi etkinliği düzenliyoruz. Müşterilerimizi memnun etmek için tüm ekibimiz ile birlikte büyük çaba gösteriyoruz" dedi.

"Van'da bir açığı giderdik"

60 farklı oyun grubu ile çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağladıklarını belirten Uslu, "Cafe Joy ile Van'da ihtiyaç duyulan bir açığı kapattık. Çok çalıştık, çok inceledik, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuduk halkımıza ailelerimiz ve çocuklarımız için en ideal ortamı hazırlayıp hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu sebeple cafemiz, oyun alanımız Tostos Park ile iç içedir. Çocuklar gönüllerince eğlenirken aileler nezih bir ortamda kahvesini yudumlayarak sohbet eşliğinde günün yorgunluğunu atabiliyorlar. Uzman ekibimiz gözetiminde çocuklar öğrenerek ve eğlenerek vakit geçiriyorlar. Hem çocukların nezih, sağlıklı ve eğlenceli bir ortamda zamanlarını geçirmelerini hem de anne ve babaların cafe ortamında bulunmalarını sağlıyoruz. Yakaladığımız kaliteli hizmet çıtasını her geçen gün yükselterek yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme