AK-AY Grup'tan Kızılay'a anlamlı destek

AK-AY Grup Van ilinde Turizm bilinci oluşturmuş ve Kenti Beş Yıldızlı otel standardı ile tanıştırmış bir kuruluş olmuştur. Van ilini yeniliklerle tanıştıran AK-AY grup ayrıca yenilikçi Projeler ve Sosyal sorumluluk Projeleri ile adından hep söz ettiriyor.

Vansesi Haber Merkezi

2011 yılı depremi ile birlikte kente gelen yardımsever misafirlerimizin evi olan RESCATE Hotel markası ile hizmet veren AK-AY Grup daha ilk açıldığı dönemlerde sosyal sorumlukları ile ön plana çıkmıştı.

Geçtiğimiz hafta sosyal sorumluluklarına bir yenisini ekleyen Ak-AY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Akay, Van Otelindeki tüm misafir yataklarının değiştirilmesi ile birlikte tüm yatakları Türk Kızılay'ına bağışlama kararı aldı.

Yatakların teslimi için Türk Kızılayı Şube Başkanı Yalçın Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri; AK-Ay Grubu Temsilen Otel Genel Müdürü İrem Tinli Angün ile bir araya gelip yatakları teslim aldılar.

Kızılay Van Şube Başkanı Yalçın Özdemir Bu anlamlı desteklerinden ötürü AK-AY grup yönetim kuruluna teşekkürlerini iletip,  bu davranışın örnek teşkil edeceğini umduğunu iletti.

AK-AY Grup adına, Otel Genel Müdürü İrem Tinli Angün Sosyal sorumluluk projelerini uygulamaya devam edeceklerini bu projelerin sayısını arttırarak kentte dayanışma bilincine katkı sağlamayı hedeflediklerini iletti.

Bakmadan Geçme