AK HİZMETLERİ EDREMİT'E GETİRECEĞİZ

AK Parti Edremit ilçe Belediye Başkan Adayı İsmail Say, Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Vansesi Haber Merkezi

Ak Parti Edremit ilçe Belediye Başkan Adayı İsmail Say Belediye Başkan adaylığının açıklanmasından bu yana seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkan Adayı Say, sabahın erken saatlerinden gece geç vakitlere kadar sürekli vatandaşlarla bir arada olurken bir yandan da Van’ın turistik ilçesi Edremit’in geleceğini projelendiriyor. 
Seçim çalışmaları kapsamında halkla sık sık bir araya gelen Say, ilçe halkının daha iyi hizmet alabilmesi için, hizmetin insanların ayağına götürülmesi gerektiğini ifade ederek, AK Parti Belediyeciliği ile Edremit halkının güzel günler, güzel hizmetler göreceğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri tek tek ziyaret ederek, halkın derdiyle dertlenen Say, gece gündüz demeden Edremit’in kalkınması için gayret göstereceklerini belirtti. 

"Edremit'e hak ettiği yatırımları getireceğiz"

Edremit’i hak ettiği yatırımlara kavuşturacaklarını belirten Say, " Edremit ilçemiz merkezde İpekyolu ve Tuşba’dan sonra üçüncü büyük ilçemiz olup kamu kurumlarının yoğunlukla bulunduğu Van’ın turistik ilçesi AK Belediyecilik anlayışı ile ilçemizde bir farkındalık yaratmak ve halkımıza hak ettiği değeri vermek için var gücümüzle çalışarak ilçemizi ciddi yatırımlarla örnek bir ilçe yapacağız. Bunun için de hedeflediğimiz hizmetleri gerçekleştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız" şeklinde konuştu.

 

Bakmadan Geçme