• Haberler
  • Politika
  • AK Parti Başkale İlçe Başkanı Sercan Bayer'e görkemli karşılama

AK Parti Başkale İlçe Başkanı Sercan Bayer'e görkemli karşılama

AK Parti Genel Merkezi tarafından Başkale İlçe Başkanlığına atanan Sercan Bayer, Başkale'de coşkuyla karşılandı.  Bayer yaptığı açıklamada, 'Başkale'nin potansiyelini ortaya çıkarmak için bir dizi projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Eğitimden sağlığa, tarımdan istihdama birçok alanda çalışmalar yaparak, gençlerimize ve çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak istiyoruz. Bu amaçla, ilçedeki ilgili kurumlarla iş birliği yaparak, halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çaba göstereceğiz' dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan temayül yoklamasının ardından Muradiye İlçe Başkanlığına Kutbettin Durmaz, Gürpınar İlçe Başkanlığına, Faruk Şamiloğlu, Gevaş İlçe Başkanlığına Nevzat Çalımlı, Başkale İlçe Başkanlığına Sercan Bayer, Çatak İlçe Başkanlığına Fazıl Babür atandı. Ferit Melen Havalimanında karşılanan yeni ilçe başkanları, ilçelerine uğurlanarak görevlerine başladı.

“HEP BİRLİKTE BAŞKALE’YE HİZMET EDECEĞİZ”

 Başkale’de coşkuyla karşılanan AK Parti İlçe Başkanı Sercan Bayer yaptığı açıklamada, “AK Parti Genel Merkezi tarafından Başkale İlçe Başkanlığına atanmanın mutluluğunu yaşıyorum.  Bu mukaddes göreve bizi layık gören başta AK Parti Genel Başkanımız dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e, İl başkanımız Emre Güray’a, milletvekillerimiz Kayhan Türkmenoğlu, Burhan Kayatürk ve tüm kademelerimize teşekkür ediyorum. Bu göreve atanmış olmaktan son derece onur duyuyorum. Bu sorumluluk Başkale halkına hizmet etme arzumun bir sonucudur. Başkale ilçesi doğal güzellikleriyle ve kültürel zenginlikleriyle dolu şanlı bir tarihe sahiptir. Bu değerleri korumak ve geliştirmek en önemli öncelikli görevim olacaktır. Herkesin eşit şekilde faydalanacağı sosyal projeler ve istihdam olanakları yaratmak için gece gündüz demeden teşkilatımızla elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gençlerimize kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik projeler geliştirerek sosyal yapımızı güçlendirerek birlikte büyüten bir Başkale inşa edeceğiz” dedi. 

AK Parti Başkale İlçe Başkanı Sercan Bayer'e görkemli karşılama

“GÖREVİM SÜRESİNCE, SİZLERİN SESİ OLMAYA, TALEPLERİNİZİ DİNLEMEYE VE ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞACAĞIM”

Bayer açıklamasının devamında, “Bugün burada, benim için çok özel bir anı paylaşmak ve yeni bir başlangıcın heyecanını yaşamak için toplanmış bulunuyoruz. AK Parti Genel Merkezi tarafından Başkale İlçe Başkanlığına atanmam dolayısıyla gösterdiğiniz ilgi ve destek için hepinize teşekkür ederim. Bu önemli görevi üstlenmek, hem şahsım hem de Başkale için büyük bir onur. Öncelikle, Başkale'nin tarihi ve kültürel zenginliğini unutmamak gerekiyor. Bu topraklar, nice kahramanlık hikayeleriyle dolu. Bugün burada, geçmişin izlerini geleceğe taşımak için bir araya geldik. Hep birlikte, Başkale’yi daha ileriye taşıyacak projelere imza atacak, halkımızın ihtiyaçlarına duyarlı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Bir Başkale'li olarak, bu toprağın insanlarını çok iyi tanıyorum. Sizinle aynı sokaklarda büyüdüm, aynı dertleri paylaştım. Her birinizin düşüncelerine, hayallerine ve isteklerine değer veriyorum. Görevim süresince, sizlerin sesi olmaya, taleplerinizi dinlemeye ve çözüm üretmeye çalışacağım. AK Parti’nin temel ilkeleri olan adalet, özgürlük ve insan hakları, benim için her zaman ön planda olacak. Bu doğrultuda, sizlerden gelen öneri ve eleştirileri dikkate alarak, Başkale’yi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için var gücümle çalışacağım. Bizler, birlikte güçlü bir aileyiz. Her bir bireyin katkısıyla, daha güzel yarınlara ulaşacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Başkale İlçe Başkanı Sercan Bayer'e görkemli karşılama

“VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ”

Vatandaşların sorunlarını çözmek için çalışacaklarını kaydeden Bayer, “Başkale'nin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için bir dizi projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Eğitimden sağlığa, tarımdan istihdama kadar birçok alanda çalışmalar yaparak, gençlerimize ve çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak istiyoruz. Bu amaçla, ilçedeki ilgili kurumlarla iş birliği yaparak, halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çaba göstereceğiz. Ayrıca, kadınlarımızın ve gençlerimizin toplumda daha aktif rol üstlenmesi için projeler geliştireceğiz. Kadın istihdamını artırmak, gençlerimize girişimcilik fırsatları sunmak ve sosyal etkinlikler düzenlemek, önceliklerimiz arasında olacak. Unutmayalım ki, toplumların gelişimi, bireylerin gelişimiyle mümkündür. Bunun yanı sıra, sosyal yardımlaşma ve dayanışma konusunda da adımlar atacağız. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli çalışmaları yapacağız. Başkale halkının birlik ve beraberliğini sağlamak, dayanışma ruhunu güçlendirmek adına var gücümüzle çalışacağız. Bu süreçte sizlerden aldığımız destek, bizim için çok kıymetli. Hep birlikte, Başkale’yi daha güzel hale getirmek için el birliğiyle çalışmalıyız. Her zaman kapımın herkese açık olduğunu bilmenizi isterim. Sorunlarınızı, taleplerinizi ve önerilerinizi benimle paylaşmaktan çekinmeyin. Sizlerin görüşleri, benim için her zaman yol gösterici olacak. Burada bulunan her birinizi bu yeni yolculukta yanımda görmekten mutluluk duyuyorum. Birlikte daha güçlü, insanları daha mutlu bir Başkale için mücadele edeceğiz. Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim. Hep birlikte nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme