AK Parti'den Gazetemize ziyaret

Ak Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcıları Ruhan Vankul, Kenan Öndil, Atilla Sayar ve Kadın Kolları Başkanı Habban Demircioğlu gazetemizi ziyaret etti.

İlhan Siyahtaş

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan ile gündemi değerlendiren Ak Parti Edremit İlçe teşkilatı başkan yardımcıları yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Van'ın 79 yıllık gazetesini ziyaret etmek istediklerini belirten Ak Parti Edremit İlçe teşkilatı, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Gazetemizi ziyaret eden Ak Parti Edremit İlçe yönetimi, Ak Parti'nin bugüne kadar Van'da ve Türkiye'de çok önemli hizmetlere imza attığını ve bu önemli hizmetlerine durmadan devam edeceklerini belirttiler.

Edremit ilçesinde halkı tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini ve çözüm noktasında raporlar tutuklarını söyleyen Edremit İlçe yönetimi, çalışmalarını birlik, beraberlik ve diyalog halinde yaptıklarını belirttiler.

Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu'nun başkanlığında önemli çalışmalar yaptıklarını belirten yönetim kurulu, Edremit ilçesinin daha güzel yerlere geleceğini ve Van'ın en güzide ilçesi olacağını Edremit'in yeşilinin ve doğal güzelliklerinin korunması yolunda çalışmalar yaptıklarını ifade ettiler. Edremit ilçesinde ciddi sorunların olduğunu söyleyen yönetim kurulu, bu sorunların çözümü noktasında çalışmalar yaptıklarını belirttiler.

İlçe teşkilatının gazetemize yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Bakmadan Geçme