AK Parti haftalık toplantısı gerçekleşti
AK Parti haftalık olağan il yönetimi toplantısı Abdulahat Arvas başkanlığında gerçekleştirildi.
AK Parti İl Başkanı Abdulahat Arvas başkanlığında gerçekleştirilen haftalık olağan İl yönetim kurulu toplantısı, partinin kadın ve gençlik kolları başkanları ile birlikte önemli konuların ele alındığı bir platform oldu. Toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Alpaslan, Gençlik Kolları Başkanı Burak Gültepe ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Başkan Arvas, AK Parti’nin her zaman halkın yanında olduğunu vurgulayarak, "Bizler, vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek ve onların taleplerine duyarlı olmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
Arvas, partinin temel misyonunun halkla iç içe olmak ve onların ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt vermek olduğunu belirtti.
Arvas, Van'da yaşanan sorunları gündeme getirerek, bu sorunların çözümü için çeşitli projelerin hayata geçirileceğini ifade ederek. "Halkımızın beklentilerini karşılamak için sürekli olarak sahadayız. Sorunları yerinde görmek ve çözüm üretmek adına sık sık ziyaretlerde bulunuyoruz" şeklinde konuştu.
İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Alpaslan, kadınların siyasete katılımının artırılması gerektiğini vurgulayarak, "Kadınlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz. Onların sorunlarına duyarlı olmak, toplumun genel sağlığı açısından da son derece önemlidir," dedi. Alpaslan, kadın istihdamı ve sosyal projeler konusunda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Gençlik Kolları Başkanı Burak Gültepe ise, gençlerin geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemeleri için çeşitli eğitim programları ve sosyal etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti.
"Gençliğimiz, bu ülkenin geleceğidir. Onların potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için elimizden geleni yapacağız" diyerek gençlerin motivasyonunu artıracak projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti.
Toplantıda ayrıca, yerel yönetimlerin gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Parti üyeleri, mahallelerde karşılaşılan sorunlar ve bu sorunlara yönelik önerilerini dile getirdi. Arvas, bu tür toplantıların önemine değinerek, "Halkın sorunlarını dinlemek ve onlara çözüm üretmek için bu tür organizasyonlar oldukça faydalı" dedi.
Arvas, "Bizler, AK Parti olarak her zaman halkımızın yanındayız. Sorunları çözmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diyerek toplantıyı sonlandırdı.