• Haberler
  • Politika
  • AK Parti İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Türkoğlu kadınlarla buluştu

AK Parti İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Türkoğlu kadınlarla buluştu

AK Parti İpekyolu İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Türkoğlu, Yalımerez Mahallesi'nde kadınlarla bir araya gelerek güncel konular üzerine sohbet etti. Kadınların sorunlarını dinleyen Türkoğlu, AK Parti'nin kadınlara yönelik politikalarını anlattı.

Türkoğlu, yaptığı konuşmada, "Kadınlarımızın her zaman yanlarında olmaya, sorunlarının çözümü için çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti olarak kadınların güçlenerek sosyal ve toplumsal hayatta daha etkin rol almaları için çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

Kadınların toplumsal hayattaki önemine dikkat çeken Türkoğlu, "Kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve kültürel alanda daha güçlü bir şekilde yer almaları için çalışıyoruz. Kadınlarımızın eğitim, sağlık, istihdam ve siyasette daha fazla söz sahibi olmasını istiyoruz." şeklinde konuştu.

Toplantıda kadınlar, Türkoğlu'na yaşadıkları sorunları ve beklentilerini dile getirdiler. Türkoğlu, kadınların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu.

Yalımerez Mahallesi sakinleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Suzan Türkoğlu'nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, "Kadınlarımızın sorunlarına duyarlı ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergilediğiniz için teşekkür ederiz." dediler.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen toplantıda Türkoğlu, kadınlarla sohbet ederek yaşamış oldukları sorunları dinleyerek çözüm önerileri sundu.

AK Parti İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Suzan Türkoğlu, kadınların sorunlarının çözümü için parti olarak ellerinden gelen tüm gayreti göstererek çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, "Kadınlarımızın güçlenmesi, toplumun gelişmesidir. Gelecek kuşakların genç nesillerin bilinçli yetiştirilmesi demektir. Bugünün genç kızları yarının anne adaylarıdır. Kadınlarımızın bilinçlenmesi, annelerin yetiştireceği çocukların bilinçli bireyler olarak yetişip kendi ayakları üzerinde durabilmelerini sağlayacaktır. Toplumun bilinçli bireyler yetiştirmesinde kadınlarımıza büyük görevler düşmektedir. Bizlerde kadınlarımızın hayatta daha etkin rol alması için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Bakmadan Geçme