AK PARTİ ŞEVGİN'LE HEYECAN BULDU

14 Mayıs seçimleri öncesi, siyasi Partilerde aday belirleme heyecanı başlarken, Van'da da Sanayici Celal Şevgin'in, seçim sürecinde yaptığı başarılı çalışmalarla, kentte gözle görülür bir heyecan yaşanıyor.

Genel seçimler için hazırlıklar devam ederken, şehirde büyük bir heyecan yaşanmaya başladı. Siyasi kulislerde, seçime iddialı hazırlanan partilerin, aday adaylarının isimleri üzerinde yorumlar yapılmaya başlandı. Son günlerde ilk sırayı alabilecek adayların isimleri ortada dolaşmaya başladı.  Milletvekili aday adayları partilerinin kurmaylarını yakın takibe alarak, adlarını ilk iki sıraya yazdırmaya çalışırken, liste heyecanı da giderek artmaya başladı.

Van’da sevilen, sayılan iş hayatında başarılı çalışmalara imza atan AK Parti Milletvekili aday adayı Celal Şevgin’in, listede iyi bir yer alması için, destekler çığ gibi gelmeye başlaması dikkatlerden kaçmadı.

Van halkı, Van’da birçok kişiye iş imkânı sağlayan, ticaretinde hiçbir zaman yanlışa imza atmayan, ticari sicili pırıl pırıl olan Sanayici Celal Şevgin’in, listede yer almasını istiyor. Siyasi parti genel merkezleri, seçime katılacakların seçim çevrelerine ait aday listelerini, “9 Nisan günü en geç saat 17.00'ye” kadar YSK'ye teslim etmesi gerekiyor.

Van’da 14 Mayıs’ta oy kullanacak seçmenler; “Geldiğimiz noktada açık bir değişimin ihtiyaç haline geldiğini hep birlikte görüyoruz" değerlendirmesini yapan Vanlı seçmenler, birçok alanda tıkanma olduğunu belirterek;  "Yeni bir enerjiye, yeni kadrolara, yeni politikalara ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Sanayici Celal Şevgin’in, seçilebilecek sırada Milletvekili aday listesinde yer alması durumunda, Van’da AK Parti’ye büyük bir heyecan, büyük bir enerji kazandıracağını düşünüyoruz” diyen seçmenler; Van’ın her sokağında oy alabilecek güce sahip Celal Şevgin’in, listede olması, memleket açısında da çok iyi olacağını söylediler.

Bakmadan Geçme