AK Parti Van Büyükşehir adayı belli oluyor

Gazetemizi ziyaret eden AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayının bu hafta içerisinde belli olacağını belirterek, 'Büyükşehir Belediye Başkan Adayı 20-22 Aralık tarihleri arasında büyük bir ihtimalle belli olacak. İpekyolu ve diğer ilçelerin adayları da 10-15 Ocak 2024 tarihleri arasında belli olacak. Seçim çalışmalarımız sürüyor. Halkımızla bir araya gelerek sorunları dinliyoruz.  Vatandaşlarımız partimize yoğun teveccüh gösteriyor. Allah'ın izniyle seçimi kazanacağız' dedi.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret ederek imtiyaz sahibi Erdal Perihan ile görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan Kuşan, “İnandığım üç ismi belediye başkanlığı için genel merkeze önerdim. Bu üç isimden hangisi olursa olsun ilimize ve ilçemize güzel hizmetler yapar. Ayrıca genel merkeze aday belirleme konusunda çalışma yapmalarını istedim. İnşallah İpekyolu için hayırlı bir isim olur” ifadelerini kullandı. 

“GEÇMİŞTE PARTİMİZDE GÖREV ALAN ARKADAŞLAR KIYMETLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI”

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalarının devam ettiğini belirten Kuşan, “14 Ağustos 2023 tarihinde göreve atandım. Hemen seçim çalışmalarımızı başlatarak ilçemizin 50 mahallesini ziyaret ettim. Halkımızın sorunlarını not alarak çözümüne katkı sunmaya çalıştık. Şuana kadar yaptığımız çalışmalardan dolayı halkımızda memnuniyet oluştu. Ben geçmişten bu yana her zaman yarın seçim olacakmış gibi çalışıyorum. Sahadayız, halkımızla bir araya gelip sorunlarını dinliyoruz. Allah’ın izniyle çalışmalarımız bu şekilde devam edecek. Partimize benden önce de emek veren arkadaşlarımız vardı. Herkesin çalışma metodu farklıdır. Kimisi oturduğu yerde çalışır, ben sahada olmayı seviyorum. Geçmişte partimizde görev alan arkadaşlar kıymetli çalışmalara imza attı. Hepsinden Allah razı olsun” diye konuştu. 

AK Parti Van Büyükşehir adayı belli oluyor

“VAN’IN GELECEĞİ İÇİN AK PARTİ DESTEKLENMELİ”

Van’ın geleceği için yerel seçimlerde vatandaşların iktidar partisi AK Parti’yi desteklemelerini belirten Kuşan, “Vatandaşlarımızla sahada bir araya gelince daha ılımlı, daha rahat olduklarını görüyorum. Geçmişte sahada çalışırken zaman zaman sert tepkilerle karşılaşabiliyorduk ama şu an insanlarımız daha ılımlı davranıyorlar. Yerel yönetimlerde iktidar partisinin yanında duracağız algısı çok fazla yükselmiş, buda bizleri sevindiriyor. Bizim de eksiklerimiz var. İnşallah en kısa sürede eksiklerimizi gidereceğiz. Dolayısıyla siyasi düşüncesi ne olursa olsun saygı duyarım. Halkımıza sürekli şunu diyoruz. Yerel yönetimler Van’ın geleceği için, çocuklarımızın geleceği için, İpekyolu için çok önemlidir. Allah rıza için bu seçimlerde yanımızda yer alarak, AK Parti’ye destek verin diyerek ikna etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın geneli partimize teveccüh gösterip destek vereceklerini ifade ediyor” dedi.

AK Parti Van Büyükşehir adayı belli oluyor

“İNANDIĞIM ÜÇ İSMİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN GENEL MERKEZE ÖNERDİM”

İpekyolu Belediye Başkan Adaylığı için genel merkeze üç isim önerdiğini belirten Kuşan, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayı 20-22 Aralık tarihleri arasında büyük bir ihtimalle belli olacak. İpekyolu ve diğer ilçelerin adayları da 10-15 Ocak 2024 tarihleri arasında belli olacak. Göreve geldikten 15 gün sonra bir toplantı yaptık. Toplantıda seçimleri kazanmaya doğru gidiyoruz dedim. Mahalle ziyaretlerinden sonra ikinci yaptığımız toplantıda kazanıyoruz dedik ve son toplantımızda da kazandığımızı ilan ettik. İpekyolu kazanabileceğimiz bir ilçedir. Şu an başa baş duruma geldik. İnşallah daha fazla gayret göstererek İpekyolu’nu kazanacağız. İnandığım üç ismi belediye başkanlığı için genel merkeze önerdim. Bu üç isimden hangisi olursa ilimize ve ilçemize güzel hizmetler yapar. Ayrıca genel merkeze aday belirleme konusunda çalışma yapmalarını istedim. İnşallah İpekyolu için hayırlı bir isim olur. 2013 yılında göreve gelirken de Vansesi Gazetesi’ni ziyaret etmiştim. Vansesi Gazetesi ve Erdal Perihan bizim için çok kıymetlidir. Buraya geldiğimde sanki kendi işyerime geliyormuşum algısı oluşuyor. Vansesi’nin ilimizde ve Türkiye genelinde bir ağırlığı deneyimi ve tarihi var. Her zaman istişare içinde olacağız. Çünkü gayemiz Van’dır. Van’ın meselelerini en iyi bilenlerin başında Erdal Perihan’ın geldiğini biliyoruz. Erdal Perihan ve çalışanlarına çok teşekkür ederim” dedi.
Gazetemiz imtiyaz sahibi Erdal Perihan, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. HABER: EVREN DOĞRUER 
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme