AK PARTİ'DEN VAN'A SÜRPRİZ ADAY

AK Parti yarın il başkanları toplantısında 12 ilin daha belediye başkan adaylarını açıklayacak. Ak Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva olduğu ileri sürüldü.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva’nın AK Parti  tarafından Ankara’ya çağırıldı öğrenilirken, yarın kesin olarak Van Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adaylığının açıklanması bekleniyor.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin MHP'ye jest yapacağı illeri AK Parti Genel Merkezi'nde yapılacak il başkanları toplantısında, açıklanması bekleniyor.

 

 

NECDET TAKVA KİMDİR?

1969 Van doğumlu olan Takva; ilk ve lise öğretimini Van’da tamamladıktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi Siyasal Bilgiler Kamu Yönetimi bölümünde mezun oldu. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde yönetim bilimlerinde yüksek lisans yaptı. Üç dönem Maliye işletme okudu. Sekiz yıla yakın Van TSO’da genel sekreterlik görevini icra ettikten sonra Mirza Nadiroğlu’nun başkanlığı döneminde bir grup arkadaşıyla oda yönetiminden istifa eti. Takva; yazarlık yönüyle de tanınan biri Dört yıl boyunca yerel bir gazetede ‘Sentez’ adıyla köşe yazarlığı yaptı ve birçok ulusal yayın organında makaleleri yayınlandı. Halen Van TSO Başkanı olan EDH kurcusu Necdet Takva Evli dört çocuk babası.  

Bakmadan Geçme