Akköprü parkı pis koku saçıyor

İpekyolu ilçesi'ne bağlı Akköprü Mahallesinde Akköprü Deresi yanında bulunan parktan akan kirli atık su vatandaşların tepkisine neden oldu. Yetkililere seslenen mahalle sakinleri Akköprü mezarlığına yakın yerde bulunan çocuk parkının yanı başından etrafa akan pis suya müdahale edilmesini istediler.

Burhan Ergin

Akköprü Mahallesinde bulunan Akköprü Deresi yanı başında yer alan park kenarından akan atık su hem kötü koku yayıyor hem de mikrop pislik saçıyor. Akköprü Mahallesinde son günlerde etrafa pis kokular saçan kirli atık suya müdahale edilmemesi mahalle sakinlerinin tepkisine neden oluyor. Yetkililere seslenen vatandaşlar koku saçan atık suya müdahale edilmesini istediler.

"Yetkililerden çözüm bekliyoruz"

Atık suyun koku saçtığını ifade eden mahalle sakinleri, "Çocuklarımızı gönül rahatlığıyla parka gönderemiyoruz. Herkes şikayetçi, çok pis kokuyor ve mikrop saçan bu parkta çocuklar oyun oynuyor. Kimse bu kokuya dayanamıyor. Kirli atık suyun nereden geldiğini bilmiyoruz. Yetkililerin acilen bir çözüm üretip bu mikrop yuvasına müdahale edilmesini istiyoruz" dediler.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme