Akköprü Parkı tertemiz

Akköprü Mahallesi'nde bulunan Akköprü Parkı'nın bakımlı, iç açıcı hali takdirle karşılanıyor. Otların biçilmesi, çimenlerin, ağaçların sulanıp bakımlarının yapılması, düzenli yapılan temizlik çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin parkların ve yeşil alanların bakımına göstermiş olduğu önem, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Akköprü Parkı, mahallenin önemli alanlarından biri. Çocukların oyun alanları, yetişkinlerin yürüyüş parkurları ve dinlenme noktaları ile vatandaşlara piknik yapma imkanı sağlayarak günlük yaşamlarında önemli bir yer tutuyor. Parkın düzenli bakımı ve temizliği, mahalleye katkı sunuyor.

Akköprü Parkı tertemiz

Gazetemize konuşan mahalle sakinleri "Akköprü Parkı'nın düzenli bakımı ve temizliği bizler için çok önemli. Çocuklarımız burada güvenli bir şekilde oyun oynayabiliyor, yetişkinler de huzur içinde vakit geçirebiliyor, aileler piknik yapma imkanı bulabiliyor. Belediyemizin bu konudaki hassasiyetini takdirle karşılıyoruz" dedi.

Parkın düzenli olarak biçilen çimenleri, onarılan oyun aletleri ve temiz tutulan alanları, vatandaşların günlük kullanımına uygun hale getiriliyor. Ayrıca, çöp toplama, ağaç budama ve yabani otların temizlenmesi gibi çalışmalar da düzenli olarak yapılıyor.

Akköprü Parkı tertemiz

Mahalle sakinler yaptıkları açıklamada, "Akköprü Parkı'nın her zaman bakımlı ve temiz olması bizi çok mutlu ediyor. Burası bizim mahalle parkımız ve çocuklarımızın en çok vakit geçirdiği yer. Akköprü Mezarlığı’na gelenlerin oturup dinlendiği, nefes aldıkları park. Parkımızın bakımlı olması sadece mahalle sakinlerinin değil kabristan ziyaretine gelenlerinde takdirle karşıladığı sitayişle bahsettiği güzel dinlenme mekanı. Van’ımızın böyle bakımlı güzel parklara ihtiyacı var. Van’ın her mahallesinden her semtinden insanların yakınlarının Akköprü kabristanında mutlaka mezarı var. Kabir ziyareti çıkışı parkta dinlenen insanlar parkın bakımlı halini dile getirip ilgililere teşekkür edip çalışmalarını takdirle karşılamaktadırlar. Belediyemize teşekkür ediyoruz, bu çalışmaların devam etmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandılar.
Akköprü Parkı'nın düzenli bakımı ve temizliği, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırırken, belediyenin parklara verdiği önemin de bir göstergesi olarak öne çıkıyor. Vatandaşlar, bu çalışmaların devam etmesini ve diğer parklarda da benzer çalışmaların yapılmasını talep ediyor.

Akköprü Parkı tertemiz

Yorumlar 1
Edremit, İpekyolu, Tuşba'daki tüm parklar tertemiz, bakımlı ve yemyeşil olsun. 15 Temmuz 2024 00:51

PARKLARDA, ÇİMLERDE, AĞAÇLARDA SIK SIK VE YETERLİ SULAMALAR YAPILSIN. EDREMİT SAHİL BANDI, İPEKYOLU SAHİL YOLU, VANİKÖY PARKI, KÜLTÜR PARK, FEQİYÊ TEYRAN PARKI, KOCAELİ DOSTLUK PARKI, İPEK PARK, YAŞAR KEMAL PARKI, 15 TEMMUZ PARKI, DR. MİYAZAKİ KORU PARKI, SAHİL PARKI, AKKÖPRÜ PARKI, EDREMİT MİLLET BAHÇESİ, DABBAĞOĞLU PARKI, AHMET ÇAM PARKI, KURTULUŞ PARKI, AHMEDİ HANİ PARKI, MUSA ANTER BARIŞ PARKI, CUMHURİYET PARKI, TUŞBA TARİHİ VAN EVLERİ ÇEVRESİ, ÖĞRETMEN OKULU PARKI, DEMOKRASİ PARKI, GÜLİSTAN BAHÇESİ, SEVGİ PARKI, SELAHADDİN-İ EYYUBİ PARKI, MERVE PARKI, SANAT PARKI, İPEKYOLU MİLLET BAHÇESİ, MEŞELİ PARK, ŞEHİR PARKI, MUSTAFA ALTAYLI PARKI, ŞABANİYE PARKI, DİCLE İDRAK KADIN PARKI VE DİĞER PARKLARI TEK TEK، ADIM ADIM GEZİN, GÖRÜN, KONTROL EDİN. BAKIM, ONARIM, YENİLEME İHTİYACI OLANLAR, EKSİKLERİ OLANLAR VAR, AZ TEMİZLENENLER VAR, TEMİZLENMEYENLER VAR, ARIZALARI VE SORUNLARI OLANLAR, SÜPÜRME İHTİYACI, TEMİZLİK İHTİYACI, BOYAMA İHTİYACI OLANLAR VAR. VBB, TUŞBA, İPEKYOLU VE EDREMİT BELEDİYELERİ BUNLARI YAPSIN

Bakmadan Geçme