ALÇAKLAR YENİLGİYE DOYAMIYORLAR…

İçimizdeki alçaklar maşalık görevlerini yapmaktan bıkmamaktadırlar. 'Seni başkan yaptırmayacağız 'diyenlerle', kan dökmeden bu sistemi getiremezsiniz' diyenler aynı merkezden kumanda edilmektedirler.

Cumhurbaşkanlığı seçimini lütfen bir hatırlamaya çalışalım. Sayın Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı olmak isteğini açıklamaya çalıştığı dönemde, Kılıçtaroğlu kesinlikle bu adaylığa sıcak bakmadı. Aday olamazsın diye karşı çıktı. Aday olmaması için elinden gelen her şeyi yaptı. Gücü yetmedi. Engel olamadı. Sonuçta sayın Erdoğan aday oldu. Vatandaşlarımızın 52'sinin desteği ile Cumhubaşkanı seçildi. Sayın Erdoğanın bu makama gelmesini hiç hazmedemeyen bu güruh Cumhurbaşkanımıza karşı her türlü saygızılığı yaptı. O makamın meşru olmadığını tartışmaya açarak "kaçak saray" teraneleri ile başlayan düşmanlıklarını Millet Meclisinde sürdürmeye devam ettiler, Cumhurbaşkanımız salona teşrif ettiklerinde CUMHURUN BAŞINI oturarak karşıladılar, sokak serserileri gibi naralar atarak tepkilerini gösterdiler. 
Avrupalı Haçlı Şeytanlara şikayet ederek Cumhurbaşkanlığı makamını küçük düşürmeye çalışan bu seçilmişler "Varlıklarını devam ettirdikleri bu ülkeye" bir düşman gibi davrandılar. 
İhanet içinde oldular bu alçaklar. 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme