ALMANYA'DAN VAN'A YARDIM ELİ

Genel merkezi Almanya'da bulunan Avrupa Yetim- Der Derneği İpekyolu İlçesi Karagündüz Mahallesi'nde bulunan Şehit Veysel Polater Ortaokulu, İlkokulu ve anaokulu öğrencilerine mont ve bot yardımı yaptı.

Basın Bülteni

Avrupa Yetim Der Derneği gönüllüsü Hasan Kuyuldar ile Van Gönül Dostları Derneği Koordinatörü Gülcan Çomak öncülüğünde ihtiyaç sahibi 75 öğrenciye mont ve bot yardımı yapıldı.

Dağıtım töreninde Karagündüz Mahallesi Muhtarı Veysel Çomak, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Leyla Tanrıtanır, Şehit Veysel Polater Ortaokul Müdürü Engin Ayyıldız, sınıf öğretmenleri ve öğrenciler yer aldı.

Avrupa Yetim-Der Derneği gönüllüsü Hasan Kuyuldar, yaptığı açıklamada “Bizler dünyada ihtiyaç sahibi bütün ülkelere yardım ediyoruz. Van'da da sosyal medya üzerinden Van Gönül Dostları Derneği ile irtibat kurarak, buraya giyim yardımında bulunduk. Çocukların gülümsemesi bizleri mutlu ediyor. İnşallah bundan sonra da ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşacağız” dedi.

Van Gönül Dostları Derneği Koordinatörü Gülcan Çomak, Avrupa Yetim-Der Derneği’ne giyim yardımından dolayı teşekkür etti.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme