ALTIN KIZLAR NUSAYBİNE ACIMADI: 2-0

Pazar günü saat 11'de İŞGEM semt sahasında Nusaybinspor ile karşı karşıya gelen Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Van Büyükşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren goller 70'te Aycan 85'te Gülcan'dan geldi.

Rıdvan Can

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2'nci liginde haftanın maçında Nusaybinspor ile karşı karşıya gelen Van Büyükşehir Belediyespor, güçlü rakibini Aycan ve Gülcan'ın ayağından bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Bu galibiyetle puanını 24'e çıkaran Kırmızı Siyahlılar ligde 4'ncü sıraya yükseldi. Van Büyükşehir Belediyespor haftaya Beşiktaş ile deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.

İŞGEM semt sahasında oynanan karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı ilk yarıda iki takımda gol bulamayınca ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi. İkinci yarıda biraz daha istekli ve arzulu futbol sergileyen Van Büyükşehir Belediyespor'un altın kızları, rakip kaleyi adeta ablukaya aldı fakat istediği golü bulamadı herkes maçın bu şekilde biteceğini beklerken sahneye çıkan Kırmızı Siyahlıların yıldız futbolcuları Aycan ve Gülcan attıkları gollerle takımına üç puanı kazandıran isimler oldu.

Nergiz Acar; Galibiyete Damgasını Vuran İsim Oldu

Orta sahada basmadık yer bırakmayan sağlı sollu presleri akılı pasları ile dikkatleri üzerine çeken orta sahanın dinamosu Nergiz Acar ise, ortaya koyduğu güzel futbolla takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Maçtan sonra Van Büyükşehir Belediyespor'da büyük sevinç yaşanırken, ikinci yarıda peş peşe gelen iki golle yıkılan Nusaybinspor'da büyük üzüntü hâkimdi.

Galibiyet Sonrası Futbolcuların Edremit'te Galibiyet Özçekimi

Maçın bitiş düdüğü ile büyük sevinç yaşayan Van Büyükşehir Belediyespor bayan futbol takımı, galibiyet kutlamasını Edremit sahilinde özçekim yaparak kutladılar. Büyük sevinç yaşayan Kırmızı Siyahlı kızların sevinçleri görülmeye değerdi.

Bakmadan Geçme