• Haberler
  • Güncel
  • Altındağ ve Uzunay Erçek Flamingo Parkı'nda incelemelerde bulundu

Altındağ ve Uzunay Erçek Flamingo Parkı'nda incelemelerde bulundu

İpekyolu Belediye Başkanı Cevdet Altındağ ve yardımcısı Canan Uzunay, Erçek Flamingo Parkı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Altındağ ve Uzunay, ilgili birim müdürlerinden parkla ilgili detaylı bilgiler aldılar.

Başkan Altındağ, parkta incelemelerde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, "Erçek Flamingo Parkı, Van'ın en göz alıcı doğal güzelliklerinden biri. Buranın korunması ve geliştirilmesi için çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımızın ve ziyaretçilerimizin rahat ve huzurlu bir şekilde vakit geçirebilmesi için gerekli tüm önlemleri alıyoruz" dedi.

Canan Uzunay ise, "Erçek Flamingo Parkı, doğal güzellikleri ve zengin kuş çeşitliliğiyle Van'ın görülmesi gereken en önemli doğal alanlarından biri. Biz de bugün buradaki çalışmaları yerinde inceledik ve ilgili birim müdürlerimizden detaylı bilgiler aldık. Bundan sonraki süreçte de bu güzel parkımızın daha da geliştirilmesi için çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

İnceleme sırasında park içerisindeki yürüyüş yolları, dinlenme alanları, kuş gözlem noktaları ve diğer altyapı unsurları da değerlendirildi. Parkta güvenlik ve temizlik hizmetlerinin aksaksız devam ettirilmesi gerektiği de vurgulandı.

Başkan Altındağ ve Uzunay, inceleme gezisinin ardından belediye yetkilileriyle bir araya gelerek parkla ilgili değerlendirmelerde bulundular ve gelecek dönemdeki iyileştirme çalışmaları için talimatlar verdiler.
 

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Özgür çağrı 08 Temmuz 2024 20:45

Herşey güzelde; Öncelikle geçim sıkıntısı çeken ailelere yönelik çalışmalar başlatılmalı.. Bu bağlamda işsiz, adına ev, araba olmayan kirada yaşayan insanlara iş imkanı sağlanilmali.. Böyle bir ailede yaşayan çocukların psikolojisini anlamak, bir nebze olsun hayatlarına dokunmak anlamli en değerli duruştur..Sisteme odaklı hizmet olmaz/olamaz. Sisteme odaklı demek; sadece zengin, varlıklı ailelerin çocuklarına hizmet sunan bir anlayış olmamalı.. 13 ilçemiz Büyükşehir'i de sayarsak 14 belediyemiz mevcut... Bu belediyelerimizde işsiz babalara/ebeveynlere kendi alanında mezun olduğu branşa göre iş istihdamı yaratmak gerekir. İnformal eğitim herşeyden önce geliyor madem. Bu durumun da desteklenmesi elzemdir.❗ Saygılarımla..????

Bakmadan Geçme