• Haberler
  • Ekonomi
  • Altının yükselişi durmuyor! Tek seferde bu rakamları bulabilir

Altının yükselişi durmuyor! Tek seferde bu rakamları bulabilir

Rusya'da gerçekleşen darbe girişimi, piyasalarda büyük bir hareketlilik yarattı. Vatandaşlar, altın fiyatlarının son durumu hakkında bilgi almak için araştırmalar yapıyor. Altın fiyatlarında önlenemez bir yükseliş yaşanıyor ve piyasalar oldukça dalgalı bir hal aldı. Altın borcu olanlar büyük kayıplar yaşadı. Bu nedenle hızlı hareket etmek önemli. İşte detaylar...

Altının yükselişi durmuyor! Tek seferde bu rakamları bulabilir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından altın fiyatları hızla yükselişe geçti ve vatandaşlar bunu yakından takip ediyor. Bayramın ikinci gününde, gram altın 1.596 TL seviyesine ulaşırken çeyrek altın ise 2.626 TL'ye kadar çıktı. Vatandaşlar, altın fiyatlarının yükselip düşeceği konusunda endişeli. Ancak beklenen açıklama geldi ve altın fiyatlarının önlenemez bir şekilde yükselişe geçtiği belirtildi. Bu durum altın borcu olanları olumsuz etkiledi ve herkesin hızlı davranması gerekiyor. Hem altın sahipleri hem de olmayanlar bu durumdan etkilenecek.

ALTIN SATIŞLARINDA BASKI BAŞLADI

Rusya'daki darbe girişimi, küresel piyasalarda hareketlilik yarattı. Ons altın 1.920 dolara kadar yükselirken, uzmanlar peş peşe uyarılarda bulundu. CPM Group'un genel müdürü Jeffrey Christian, darbe girişiminin başarısız olmasının, jeopolitik korkuların azalmasıyla altının güvenli liman cazibesini azaltabileceğini ve altın fiyatlarının kısa vadede satış baskısıyla karşılaşabileceğini belirtti.

PİYASALAR DALGALANIYOR! HIZLI DAVRANIN

MarketGauge'deki ticaret eğitimi ve araştırma müdürü Michele Schneider, Rusya'daki darbe girişimine dikkat çekerek şu açıklamayı yaptı: "Sosyal dokudaki kırılganlığı nereden bakarsanız görürsünüz. İki konuda oldukça eminim. Birincisi: Gıda fiyatları yakın zamanda düşmeyecek. İkincisi: ECB ve potansiyel olarak Fed, faiz oranlarını yükselterek küresel ekonomiye sıkılaştırma politikası uyguluyor. Tüketicileri baskı altında tutan iki şey artan fiyatlar ve enflasyon ile yükselen faiz oranları.

Bakmadan Geçme