1 KASIM GENEL SEÇİME DOĞRU

AK Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında İskele Caddesi üzerindeki esnafların yanı sıra mili eğitim camiasını da ziyaret etti.

Sürekli Van'da kalması, Van halkı tarafında bilinen ve tanınan özellikle eğitimci yönüyle de halkın gönlüne taht kurmuş olan AK Parti Van Milletvekili Ebubekir Kaçmaz, esnaf ile sıcak ve samimi sohbeti dikkat çekti. Kaçmaz, burada esnafla yaptığı sıcak sohbetin ardında Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gitti. Burada yoğun bir ilgi ile karşılanması gözlerden kaçmazken, Van İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nuran Altan Göl, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılanan AK Parti Van Milletvekili Ebubekir Kaçmaz, bu ilgi ve alaka karşısında duygulandı. Kurum çalışanların kendisiyle ilgili övgü dolu sözlerine karşılık, “Bu iltifatlarınızı milli eğitim camiasına verdiğim emeğin tohumların bir nüvesi olarak değerleniyorum. Şimdi bu camiada geçirdiğim o güzel günlerin karşılığını görüyorum. Çaycısından tutun en yetkili makamına kadar acı tatlı günler geçirdik. Yeri geldi aynı sevinç için toplandık, yeri geldi acıyı paylaşmak için birleştik. Birlikte çalıştım her bir arkadaşımın gönlümde ayrı bir yeri vardır” dedi.
Çalışanların odalarında tek tek ziyaret eden Kaçmaz, her girdiği oda da farklı bir ilgiyle karşılandı. Birim personellerin ziyareti esnasında yapılan esprilerle neşeli ve tatlı bir ortam yaşandı. Çalışanların isteği üzerine yemek davetlerini kabul edenKaçmaz, eski anıları yad ettiler.
Bansın mensupların kısa bir açıklama yapan Kaçmaz, “Eğitimci olmak çok farklı bir duygudur. Eğitim tarlaya atılan bir tohum gibidir. İlgi ister sevgi ister. Bakımını yapmadığımız an yabancı otların ve böceklerin saldırısına maruz kalır. İşte yetiştirdiğimiz öğrencilerde aynen böyle onlara iyi bir eğitim verirsek en iyi makamlarda ama göz ardı edersek hiç ummadığımız bir sokakta bulabiliriz” dedi.
Bu gün toplumumuzda bir eğitim sorun var diyen AK Parti Van Milletvekili Ebubekir Kaçmaz, ”Sizlerden ricam özellikle yeni başlayan öğretmen adayları için konuşuyorum. İnsan beyaz bir kâğıt gibidir. Ona ne yazarsanız o ilk temel olur. Elinizdeki bir tahta parçasını nasıl yontarsanız öyle şekillenir. Çocuklarımız ve gençlerimizde aynen buna benzer. Kendimiz için toplumumuz için iyi bir eğitim vermemiz lazım. Bir düşünür derki “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın“ insanımıza değer vereceğiz ki bizimde toplumda bir değerimiz olsun. Her şey bir bütündür. Nasıl bir toplum görmek istiyorsak kendimizi ve elimizin altında bulunan çocuklarımızda öğle yetiştirmeliyiz” şeklinde konuştu.
AK Parti Van Milletvekili Ebubekir Kaçmaz ve beraberindekiler ziyaretin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden ayrıldı.

Bakmadan Geçme