1974 EDREMİT TOKİ SPOR'A KARDEŞ KULÜP

1974 Edremit Tokispor İstanbul Sütlüce takımı ile kardeş kulüp olacak. Boğaziçi Yönetim A.Ş eski Genel Müdürü aynı zamanda İstanbul Beyoğlu Sütlüce Spor Kulüp Başkanı İlhan Aydın Kartal ve Boğaziçi Yönetim A.Ş. Van Bölge Müdürü Şeref Ünlü, 1974 Edremit Tokispor Kulübünü ziyaret ederek 1974 Edremit Tokispor ile İstanbul Sütlüce takımını kardeş kulüp yapmak istediklerini söyledi.

Rıdvan Can

1974 Edremit Tokispor Kulübünü ziyaret eden Boğaziçi Yönetim A.Ş Eski Genel Müdürü ve İstanbul Beyoğlu Sütlüce Spor Kulübü Başkanı İlhan Aydın Kartal'a 1974 Edremit Tokispor yönetim kurulu üyelerinden Teknik Direktör Turgay Karatekin, yardımcı Antrenörlerden Aydın Oyman ve Can Polat, tarafından isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.

1974 Edremit Tokispor İle İstanbul Sütlücerspor Kardeş Kulüp Olmalı

Boğaziçi Yönetim A.Ş eski Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal, yaptığı konuşmada ''Sporun bir ulusal dili olduğunu ve o dilin tüm Türkiye'yi kapsayacağı şekilde beraber paylaşma, ahlak, kültür, yetişme ve geleceğe faydalı olma ve o evrensel o herkesin kabul ettiği dünyada konuşulan dil neden Van'da kardeşliğin tesisinde kullanılmasın biz kurum olarak spora destek olurken, hiçbir ayrım yapmadan yeter ki, o bölgede yaşayan gençlerimizin çocukluklarından itibaren birbirleriyle samimi olarak hem de işin ehli olan değerli eski sporcularımız ki, biz eskimeyen diyoruz. Onların önderliğinde kardeşliğin pekişmesine şuan adını bile anmak istemediğimiz yaşanan olayların olmaması için herkesin ne kadar belki bir santim bir gücü var onu kullanır. Ötekinin 5 santim var onu kullanır. Ama bizde buna inanarak diyoruz ki, birlik ve beraberliğimizin tesisinde sporun çok önemli bir yeri var onu da bulunduğumuz her yerde bu işin önde gelenleri ile beraber paylaşıp gelişmesine katkıda bulunmak için elimizden gelen ne varsa yapmalıyız. Onun için başta buna sebep olan 1974 Edremit Tokispor kurucusu ve aynı zamanda Teknik Direktörü Turgay Karatekin, hocamız ve ekibiyle 1974 Edremit Tokispor kulübünün geleceğe yönelik hedeflerinde bizimde o çorbada tuzumuz olmasında sebep oldukları için onlara cani gönülden teşekkür ederek, İstanbul'da Beyoğlu'nun Sütlüce mahallesinin bir kulübü olan Sütlücespor kulübü ile 1974 Edremit Tokispor kulübü neden kardeş kulüp olmasın' dedi.

Kartal, ''Biz 1974 Edremit Tokispor Kulübünü İstanbul'a davet edelim inşallah bunları planlarız bunları hamaset olarak söylemiyorum belki gücümüz uçağa yetmez ama bizde otobüsle gideriz ama ben diyorum ki, gücümüz yettiği kadar olsun ama samimi olsun ne yaparsak yapalım samimi olsun. Bu duygularla yani Sütlüce sporumuzu da orda ki kardeş sporcularımıza da selamlarımı iletmiş olalım. Burada Turgay hoca ekibi ve sporcularını İstanbul'da misafir edelim mesela şehirlerin kardeşlikleri var biz siteleri de kardeş ettik neden kulüplerimizi kardeş etmeyelim ki, karınca kararınca desteğimiz sürecek burada başta Van'ın güzel insanları ve iş adamlarının da bu spora ve bu gençlere destek olmalarını cani gönülden isteriz. Ama burada vurgulamak istediğimiz tek bir şey var spor'un dilini hep beraber hiç bir ayrım yapmadan kullanarak gençlerimizin önünde bir liderlik yaparak onların topluma daha faydalı daha karakterli daha düzgün daha yetişkin nesiller olması için hep beraber uğraşmalıyız tekrar Turgay hoca ve ekibine teşekkür ediyoruz'' dedi.

1974 Edremit Tokispor Teknik direktörü Turgay Karatekin, Bağaziçi Yönetim A.Ş Eski Genel Müdürü ve İstanbul Beyoğlu Sütlüce Spor Kulübü Başkanı İlhan Aydın Kartal beye kulübe verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederek, 'Spor gençlerin zihinsel ve fiziksel gelişiminde çok önemli bir faktördür. Gençlerin spora merakını artırmak ve kaynaşmalarını sağlamak ve kahve köşelerinden kurtarmak adına sporcularımıza sahip çıkmalıyız. Gençlerimizin gelecek noktasında Van'ın önde gelenleri iş adamları ve STK'ları ilin mülki amirlerini herkesi spora destek anlamında yanımızda görmek istiyoruz'' dedi.

Bakmadan Geçme