1974 Edremit Tokispor gençleri Diyarbakır'a acımadı

Bölgesel Gelişim U-15 Futbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren 1974 Edremit Tokispor U15 takımı ligin güçlü ekiplerinden Diyarbakırspor'u deplasmanda 4-1 yendi.

Rıdvan CAN

Antrenör İbrahim Koç, yönetiminde sahaya Gökhan, Metin, Musa, Enes, Muhammed, Yusuf, Mehmet, Yusuf, Baran, Ömer, Barış ilk on biri ile çıkan Kırmızı Siyahlılar Mehmet Taşar'ın (2) Yusuf Çalım ve Musa Taşan'ın birer golü ile güçlü rakibi karşısında galip gelmeyi başardı. Deplasmanda etkili bir oyun sergileyen 1974 Edremit Tokispor U15 takımı sahadan 4-1 gibi farklı bir skorla ayrılarak puanını 15'e çıkarttı ve zirve yarışını bırakmadı.

Bölgesel Gelişim U15 Liginde şampiyonluk mücadelesi veren 1974 Edremit Tokispor U15 takımı deplasmanda Diyarbakırspor ile karşı karşıya geldi. Geçen hafta kendi sahasında Tatvanspor'u yenen Kırmızı-Siyahlılar Diyarbakırspor karşısına üç puan parolası ile çıktı. Karşılaşmaya etkili başlayan 1974 Edremit Tokispor U15 takımı ilk yarıyı Mehmet ve Yusuf'un kaydettiği gollerle soyunma odasına 2-1'lik skor üstünlüğü ile girdi.

İlk yarıyı 2-1 önde kapatan Kırmızı-Siyahlılar ikinci yarıya da etkili başladı. Musa ve Mehmet'in kaydettiği gollerle farkı 3'e çıkardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takım adına başka gol olmayınca Kırmızı-Siyahlılar sahadan 4-1 galip ayrıldı.

1974 Edremit Tokispor geçen hafta olduğu gibi bu haftayı da farklı bir şekilde galip gelerek kayıpsız kapattı. Bu sonuçla puanını 15'e çıkaran Kırmızı-Siyahlılar ikinci sıradaki yerini koruyarak zirve yarışını bıraktı.

Bakmadan Geçme