1974 VAN EDREMİT TOKİSPOR’A MALZEME DESTEĞİ

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal yeni kurulan 1974 Van Edremit TOKİ Spor kulübüne 350 parçadan oluşan spor malzemesi yardımında bulundu.

Rıdvan CAN

Antrenman, maç ve kamp ve kamp malzemelerinden oluşan yaklaşık 350 parça spor malzemesi Önceki gün Sevimli halı sahada yapılan törenle Boğaziçi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kartal tarafından 1974 Van Edremit Tokispor kurucusu ve aynı zamanda Teknik direktörü Turgay Karateki'ne törenle teslim edildi.

Törene, Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürü İlhan Kartal, Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdür Danışmanı Sütlücespor Futbol Şube Sorumlusu Ali Sevim, Boğaziçi Yönetim A.Ş. Hukuk Koordinatörü Zinnur Kaya, Boğaziçi Yönetim A.Ş. Van Bölge Müdürü Şeref Ünlü, Edremit Site Yönetim Müdürleri ve 1974 Van Edremit TOKİ Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Elaltunkara, 1974 Van Edremit Toki Spor Kulübü Teknik Direktörü Turgay Karatekin ve yönetim kurulu üyeleri ve sporsever katıldı.

Kartal; ‘‘Van gençliğine desteklerinin devam edecek''

Törende bir konuşma yapan Boğaziçi Konut Yönetim Anonim Şirketi Genel Müdürü İlhan Kartal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi iştiraki olan Boğaziçi Konut Yönetim Anonim Şirketi Toplu yapı yönetiminde dünya lideri bir kuruluş olduğunu Türkiye çapında Van dâhil 32 ilde, 80'e yakın ilçede 140 bin konuta hizmet verdiklerini söyledi. Kendisinin de spor adamı olduğunu, Van gençliğine desteklerinin devam edeceğini belirten, Kartal “ TOKİ konutlarında 2014 yılını Komşuluk yılı ilan ettik. Sitelerimizde yapmış olduğumuz sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yanında yeni kurulan 1974 Van Edremit TOKİ Spor'a malzeme desteği sağladık. Yaptığımız malzeme yardımı dostluk, kardeşliğimizin gereğidir. Komşuluk hukukumuzun güçlenmesi ve site sakinlerimizden oluşan spor kulübüne desteklerimizi göstermek için burada bulunuyoruz. Bunun 2014 yılı komşuluk yılına önemli bir katkısının olacağını düşünüyorum. Bu çerçevede gücümüzün yettiği ölçüde futbol takımının ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bu manada bu ve bundan sonra da bu tip çalışmaları da ortak yürüteceğiz. Van'da yaklaşık olarak 10 bin konuta hizmet veriyoruz. Sık gelip gittiğimiz yerdir. Bizim siteler arası komşuluk ilişkilerini ve dostluk bilincini geliştirmek adına olumlu adımlar atacağız. Nisan ayında bir futbol turnuvası yapmayı düşünüyoruz bunu 1974 Van Edremit TOKİ Spor Kulübü öncülüğünde yâda birlikte organize edeceğiz. Turnuvaya Van halkımızı da davet ediyoruz” dedi.

Karatekin; ‘‘Boğaziçi Konut Yönetim A.Ş.'ye teşekkür ediyorum''

1974 Van Edremit TOKİspor Teknik Direktörü Turgay Karatekin, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ Genel müdürümüz ile çok kısa sürede tanıştık. Müdürümüzün spora bu kadar ilgisini görünce kendisine teşekkür ettik ve kutladık. Sohbet sırasında Van kulübü olarak yeni kurmuş olduğumuz kulübün sıkıntılarını dile getirdik. Müdürümüzde bize karşı çok ilgili ve cömert davrandı. Vermiş olduğumuz malzeme listesini karşılayacağını söyledi. Bugün de malzemelerimizi teslim aldık. Vanlı olarak, bütün Van halkı adına ve spor kamuoyu adına Sayın Genel Müdürümüz İlhan Kartal'ın şahsında Boğaziçi Konut Yönetim A.Ş.'ye teşekkür ediyorum. Takımımıza desteklerinin devam edeceğine inanıyorum. Bizde 1974 Van Edremit Tokispor'un gelişmesinde bir çaba sarf edeceğiz. El birliğiyle bu takımı profesyonel lige çıkaracağız'' dedi.

Malzeme teslim töreni sonrası Boğaziçi Yönetim A.Ş. ile 1974 Van Edremit Tokispor arasında dostluk maçı oynandı. Maçı 1974 Van Edremit TOKİspor 10-9 kazandı.

MALZEMELER

Maç kramponu 30 çift

Kısa kol maç forması 18 takım

Uzun kol maç forması 18 takım

Maç çorabı 36 çift

İdman çorabı 36 çift

İdman tişörtü 30 adet

İdman şortu 30 adet

İdman yeleği 30 adet

Kaleci eldiveni 3 çift

Antrenör eşofmanı 4 takım

Şişirme pompası 1 takım

Yağmurluk 30 adet

Tekmelik 30 çift

Kaleci eşofmanı 3 takım

Futbol topu 30 adet

Top filesi 1 adet

Antrenman eşofmanı 30 takım

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme