2 gün sonra geliyor: Uzman isim büyük depremin nerede olacağını açıkladı!

Dünyada en çok deprem olan ülkeler arasında yer alan Pakistan için korkutan uyarı yabancı deprem uzmanından geldi, işte 48 saat sonra yaşanması beklenen flaş gelişme.

TAKİP ET

Dünyada en fazla depremle mücadele eden ülkeler arasında yer alan Pakistan için korkutan bir uyarı geldi.

Yabancı bir deprem uzmanı, Pakistan'da yaşanması beklenen olası bir depreme dair endişe verici bir tahminde bulundu.

Deprem Kahini olarak sosyal medyada adlandırılan Frank'ın yaptığı yeni açıklamalar gündem oldu.

Şimdi de Pakistan'da büyük bir deprem olacağını ifade eden Frank, deprem için 48 saat saatin kaldığını söyledi.

KORKUTAN FLAŞ AÇIKLAMA!
Konuya ilişkin SSGEOS isimli araştırma grubu ile çalışmalarına devam eden Frank'ın yaptığı bu açıklama Pakistan'da ciddi bir paniğe neden oldu. Şubat ayında ülkemizdeki depreme ilişkin yaptığı açıklamalarla herkesin dikkati çeken Deprem Kahini, korkutmasına rağmen pek çok kişi tarafından da X sosyal medya hesabı üzerinden takip ediliyor.

SSGEOS, açıklamasında yaptıkları açıklamaların ve çalışmaların bilimsel bir tabanı olmadığını ifade etti. Pakistan'daki fay hattı üzerinde elektrik yoğunluğunun çok yüksek olduğunu belirten kurum, deniz seviyesindeki atmosferde elektrik akışını inceliyor.

Ülkemizde meydana gelen 6 Şubat Kahramanmaraş depreminden sadece 3 gün önce (3 Şubat) sosyal medya hesabından paylaşım yapan Frank, "Er ya da geç bu bölgede (Güney-Orta Türkiye, Ürdün, Suriye Lübnan) 7.5 deprem olacaktır" demişti. Yaptığı bu açıklama sonrasında sosyal medyada deprem kahini olarak adlandırılmaya başlandı.

Kaynak: Uşak Gündem

Bakmadan Geçme