2. Van Kitap Fuarı

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl ikincisi yapılacak olan 2. Van Kitap Fuarı kapılarını 7 Aralıkta kitapseverlere açacak.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl ikincisi yapılacak olan 2. Van Kitap Fuarı kapılarını 7 Aralıkta kitapseverlere açacak. OSB Fuar Kongre Merkezinde 7-16 Aralık tarihleri arası ve her gün 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak fuar 10 gün sürecek. Stantların bu yıl ücretsiz olduğu, 150'nin üzerinde yazar ve yayın evinin katılacağı fuarda tanınmış kitapları ile sevilen yazar ve şairlerle Vanlı okuyucu bir araya gelecek. Van bu yıl yabancı konuklarını da ağırlayacak. İranlı şair ve yazarların da stant açacağı fuarda yayınevleri yazarlarına düzenleyeceği söyleşi ve imza günlerinde okur ve yazarı bir araya getirecek.

Geçen yıl olduğu gibi Vanlı Yazar ve Şairler Birliği bu yılda da fuarda stant açacaklar. Tüm Vanlı şair ve yazarlar arasında bir etkileşim, bir iletişim sağlamak onları bir araya getirerek farkındalık oluşturmak amacıyla Birlik Başkanı Yaşar Adıyaman gurbetteki yaklaşık yetmiş Vanlı şair ve yazarları da kitaplarını imzalamak üzere fuara davet etti.

Van'ın tanıtımına büyük katkı sunacak

2. Van Kitap Fuarına Van ve çevre illerden binlerce kişinin katılması beklenirken, fuar boyunca her gün söyleşi, panel ve dinletiler de olacak. Vanlı Şair ve Yazarlar Birliği tarafından gece şiir dinletileri programları planlanıyor.

Bizler Vanlı yazarlar olarak Vanlıları kitapla buluşmaya kitap almaları, yazarları yakında tanımaları ve fuarı ziyaret etmeleri için ısrarla davet ediyoruz. Zira Van'da kitap okuma oranı çok düşük seviyelerde. Bundan dolayı kitap satışları da çok az seviyede seyretmektedir.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme