30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli ve İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, 30 Ağustos Zaferi'nin yıldönümü nedeniyle birer mesaj yayınladı.

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, “30 Ağustos Zaferi'nin yıldönümünü gururla ve coşkuyla kutluyoruz. 30 Ağustos'ta elde edilen bu destansı zafer, aziz milletimiz için çok özel bir anlam ve öneme sahiptir. Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren milletimiz, emanet aldığı vatanımızı her alanda en üst seviyelere çıkarmak için birlik ve beraberliğini her daim muhafaza etmektedir. Bu duygularla Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de şükranla anıyorum. Milletimizin Zafer Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor, bütün vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, “Tarihimiz her zaman gurur duyduğumuz, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan unutulmaz zaferlerle doludur. 30 Ağustos Zaferi de, bağımsızlık inancının, milli birlik ve beraberliğin doruğa çıktığı, tarihimizin en parlak başarıları arasında yer almaktadır. Bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz bir anıtı olan bu zafer, ordumuzun yüksek kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış, ulusal birlik ve beraberliğin ne kadar büyük ve zinde bir güç olduğunu da ortaya koymuştur. Ulusumuzun zayıf zannedildiği dönemde kazanılan bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel dayanaklarının ne derece sağlam ve sarsılmaz olduğunun en açık ifadesidir. Bu vesileyle; kurtuluş ve bağımsızlık mücadelemizi bu denli büyük bir zaferle taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tarihi süreç içinde vatan, millet ve devletimizin bağımsızlık, birlik ve bekası için hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme