44 ilde 670 arsa satışa çıkarılacak! 24 ay vade imkanı sunulacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 44 ildeki 670 farklı arsayı açık artırma ile satışa çıkarıyor. Açık artırma, 24-25-26 Temmuz'da Bakanlık konferans salonu ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca, 'www.emlakmuzayede.com.tr' sitesinden de teklif sunulabilecek.

TAKİP ET

Bakanlık, Ankara, İstanbul ve İzmir'in de dahil olduğu 44 ilde konut, ticaret ve sanayi alanlarının da yer aldığı 670 arsayı açık artırma usulüyle satma kararı verdi. Açık artırma satışı, 24-25-26 Temmuz'da saat 10.30'da başlayacak.

Alıcılar, KDV'den muaf olan arsalara yüzde 40 peşinat ve 24 ay vade imkanıyla sahip olabilecek. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanacak.

Bakanlık, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Ordu, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Uşak ve Yalova'da arsaları satışa sunuyor.

Bakmadan Geçme