8 AY SONRA MUSLUKLARDAN SU AKTI

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras’ın girişimleri sonucu Memur-Sen TOKİ’de yaşanan su sıkıntısı giderildi.
Kendisine sorunun iletilmesinden sonra hemen 1 Nolu Su Şebekesi’nin bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Abdullah Aras, çalışmaların işleyiş yönü hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Memur-Sen TOKİ konutlarına geçen Aras ve beraberindekiler, burada site sakinleriyle bir araya geldiler. Su sıkıntısının Memur-Sen TOKİ’deki site yöneticisinin kendilerine ulaşması ile öğrendiklerini dile getiren AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, vatandaşlarımızın ideolojileri, düşünceleri, siyasi görüşleri ne olursa olsun kendilerini bağlamadıklarını belirterek, “Bizim için önemli olan halkımızın refah, huzur ve insanca yaşamasını sağlamak için çalışma sergilemektir. Vatandaşlarımız için en vazgeçilmezlerden biri de su hakkıdır. Burada ikamet eden her bir vatandaşımızın evinde musluklar açıldığında su gelmelidir. Su olmaz ise yaşam da olmaz. Siyaseten TOKİ’deki sorunları takip etmek boynumuzun borcudur. Suyun olmayışı gerçekten çok acı bir durum. Su sorununu ivedikle geçici de olsa bir çözüme bağlayacağız. Kalıcı bir çözüm için ise gerek milletvekillerimiz ile gerekse bakanlarımız ile sorunu görüşeceğiz, çözüm bulunması noktasında bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Vatandaşlarımız emin olsunlar, bu vahim sorunu en kısa zamanda hal edeceğiz’’ dedi.
Site sakinleriyle yapılan görüşmenin ardından çalışma başlatan Aras, tüm imkanlarını kullanarak Memur-Sen TOKİ konutlarında oturan vatandaşların suya kavuşmalarını sağladı. Vatandaşların beklediği süreden çok daha önce musluklarda suyun akması büyük bir sevincin yaşanmasına neden oldu.
Memur-Sen TOKİ sakinleri, AK Parti İl Başkanı Aras’ı ziyaret ederek teşekkür ettiler. Site sakinleri, “Daha önce birçok yere girişimlerimiz oldu. Hepsi de bize söz verdi, ama kimse sözünü yerine getirmedi. En son size sorunumuzu ilettik. Olayın üzerine kararlılıkla eğildiniz ve çok kısa sürede suya kavuşmamızı sağladınız. Size ve sorunun çözülmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dediler. vanhaber,haberlervan,toki,memur-sen,su,aras

Bakmadan Geçme