AB'den Antalya Van Vakfı'na ziyaret

Antalya Avrupa Birliği Çalışmalarını Destekleme Merkezi Derneği yetkilileri, Van Vakfı Antalya Şubesi'ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Vansesi Haber Merkezi

Topluma örnek olacak çalışmalar gerçekleştiren, Vanlı öğrencilere burs desteği sağlayan Van Vakfı Antalya Şubesini Antalya Avrupa Birliği Çalışmalarını Destekleme Merkezi Derneği, ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Van Vakfı Antalya Şubesi Kadınlar Kolu Başkanı Serpil Dede, Vakıf olarak Vanlı öğrencecilere bursa sağladıklarını belirterek, "Vakıf faaliyetlerimiz sürüyor. Amacımız eğitime, öğrencilere katkı sağlamaktır. Bu kapsamda her yıl 30'a yakın Vanlı öğrenciye burs veriyoruz. 2017-2018 eğitim öğretim döneminde daha fazla örgenciyi destek vermek için büyük çaba harcadık. Ayrıca Antalya'da yaşayan hemşehirilerimizin sorunlarını çözmek, onlara destek olmaktayız. Van'ın kültürünü, tarihini, turistik yerlerini, gelenek ve göreneklerini, yemeklerini, en iyi şekilde tanıtma çabası içindeyiz. Antalya Avrupa Birliği Çalışmalarını Destekleme Merkezi Derneği, vakfımızı ziyaret ederek, çalışmalarımız hakkında bilgi aldı. Konuklarımız yaptığımız çalışmaları takdir ederek ve destek sağlayacaklarını belirtiler " dedi.

Bakmadan Geçme