Aileler dikkat! 0-6 yaş çocuklar için 958'den fazla ödeme yapılacak

Tüm 0-6 yaş arası çocuğa sahip ailelere sevindirici bir haber geldi. Çocuk yardımı ödemelerinde artış yapılacak ve maaşlara ek ödeme yapılacak miktarlar netleşti. Bundan böyle, 985 TL'den fazla ödeme yapılacak. İşte çocuk yardımıyla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

TAKİP ET

Çocuk yardımıyla ilgili ödeme tutarları, 6 aylık dönemin değerlendirilmesi sonucunda belirlenecek olan artışlarla belirlenecek. En çok araştırılan konular arasında çocuk yardımı ödeme tutarları yer alıyor. Çocuk yardımıyla ilgili merak edilen tüm ayrıntıları sizler için derledik.

Haziran ayı enflasyon rakamları, TÜİK tarafından belirlendikten sonra, 6 aylık enflasyon verileri dikkate alınarak zam tutarları belirlenecek. 5 Temmuz 2023 tarihinde yapılan açıklama ile yeni rakamlar da netleşti.

Ocak ve Haziran aylarını kapsayan enflasyon oranlarına bakılarak, Temmuz maaşlarına yansıtılacak olan 6 aylık toplam enflasyon rakamları belirlendi. Memur maaşlarındaki yeni zamlar doğrultusunda aile yardımı ödemelerinde farklı tutarlarda artışlar olacak.

2023 Temmuz ayında gerçekleştirilecek memur maaşı zamlarıyla birlikte, aile yardımı tutarları da netleşecektir. Aile yardımı tutarına 985,76 TL eklenerek belirlenen yeni rakamlar, artış gösteren kalemler arasında yer alacak. TÜİK tarafından 5 Temmuz 2023 tarihinde açıklanacak rakamlar doğrultusunda, 6 aylık enflasyon verileri dikkate alınarak ödeme yapılacak.

Bakmadan Geçme