AİLELERDEN BELEDİYE'YE TEŞEKKÜR

Van’da 9 Kasım 2011 tarihinde meydana gelen depremde hayatlarını kaybeden gazeteciler Cem Emir ve Sebahattin Yılmaz’ın isimlerinin iki caddeye verilmesi nedeniyle, Van Belediyesi’ni ziyaret eden aileler, Belediye Başkan Vekili Sabri Abi’ye teşekkür etti.
Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi ile görüşen Emir ve Yılmaz’ın aileleri ile avukatları Van Belediyesi’nin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Aileler adına konuşan Avukat Erbay Yucak, hayatlarını kaybeden gazetecilerin Van Belediyesi tarafından sahiplenmesi ve isimlerinin iki büyük caddeye verilerek yaşatılmasının aileleri mutlu ettiğini belirterek, ailelerin yaşadığı acının az da olsa hafiflediğini belirtti.
Daha sonra konuşan Van Belediye Başkan Vekili Abi, deprem sonrası Van halkının büyük acılar yaşadığına dikkat çekerek, mağduriyetlerin hala devam ettiğini belirtti. Devlet yetkililerinin bu sorunları gidermesi gerektiğini belirten Abi, yaşanan ihmalin sorumlularının açığa çıkması için ailelere gereken desteği vereceklerini söyledi. Ailelerin acılarını paylaştıklarını aktaran Abi, ailelere tekrar başsağlığı dileklerini iletti. vanhaber, van, van haber, haber belediye, kadın, teşekkür, aile, deprem

Bakmadan Geçme