AK GENÇLİK DE FIRTINA DİNMİYOR

Ak Parti'ye sızan menfaatçi ve memleketi aldatan rantçılara dur demenin zamanın geldiğini belirten Adalet ve Kalkınma Partisi Başkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vedat Mihirci, görevden alınan Ak Parti Van Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Çoban'a destek verdi.

Vansesi Haber Merkezi

Daha önce Ak Parti İpekyolu Gençlik Kolları İlçe Başkanı Cemil Ortaç, Gürpınar Gençlik Kolları İlçe Başkanı Caner Güngör'ün açıklama yaparak, destek verdiği Taha Çoban'a bir destek de AK Parti Başkale Gençlik Kolları İlçe Başkanı Vedat Mihirci'den geldi.

Başkale Gençlik Kolları İlçe Başkanı Mihirci, Taha Çoban'ın açıklamalarını doğrulamak için bu açıklamayı yapma gereği duyduğunu ifade ederek, Van'daki ihanete sessiz kalanların ihanetin ortağı olduğunu belirtti.

“Rantçılara artık dur deme vakti gelmiştir”

Van'ın ve partinin ihanetçilerden temizlenmesi gerektiğini ileri süren Mihirci, Van'daki ihanete ortak olmak istemediklerini ifade ederek, şunları söyledi; “2 yıldır Adalet ve Kalkınma partisi Başkale ilçe gençlik Kolları başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu geçen zamanda ilçemizde, ilimizde ve partimizde hizmet için en zor şartlarda mücadele ettik. Biz gençlik teşkilatı olarak insanların sorunlarına karşılıksız yardımcı olmaya çalışırken, kendilerine başkan dedirtmekten ve menfaatini düşünmekten başka amacı olmayanların partimizi kullanarak Cumhurbaşkanı'mızı ve memleketi aldatan bu rantçılara artık dur deme vakti gelmiştir.”

“Van'ı ve partimizi ihanetçilerden temizlememiz gerekiyor”

Mihirci, açıklamasının devamında; “Taha Çoban'ın açıklamalarını doğrulamak ve katkı sunmak üzere bu açıklamayı yapıyorum. Genel merkez varsın beni de görevden alsın bakalım nereye kadar susturacaklar? Van'ı ve partimizi ihanetçilerden temizlememiz gerekiyor. Taha başkana ve Ak Gençliğe böyle milli duruş yakışır. Van'daki ihanete sessiz kalanlar ihanetin ortağıdır. Biz ortak olmak istemiyoruz. Birileri işlerini para ve makam için yapanlar susar. Biz işimizi Allah rızası için yaparız. O nedenle de susmuyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme