AK Parti bayramlaştı

AK Parti Milletvekilleri Kayhan Türkmenoğlu, Burhan Kayatürk ve İl Başkanı Emre Güray, partililerle bir araya gelerek partililerin bayramını kutladı. AK Parti Van İl Başkanlığı'nın geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma töreninde bir araya gelen Türkmenoğlu, Kayatürk ve Güray, partililerin bayramını tebrik etti.

Milletvekili Kayatürk ve Türkmenoğlu yaptığı bayramlaşma konuşmasında "AK Parti Van İl Başkanlığımızın düzenlediği Geleneksel olarak Bayramlaşma Programı'nda, kıymetli yol ve dava arkadaşlarımızla bayramlaştık. Allah nice bayramlara hep birlikte sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde erişmeyi nasip etsin. Tüm teşkilatımızın Kurban Bayramı mübarek olsun. AK Parti Van İl Başkanlığımızın geleneksel düzenlediğimiz Bayramlaşma Programında bu kutlu yolda birlikte yürüdüğümüz kıymetli dava arkadaşlarımızla buluşup bayramlaştık. Katılımlarından dolayı her bir dava ve yol arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” şeklinde konuştular.

İl Başkanı Emre Güray da parti teşkilatının tüm üyelerinin bayramını kutlayarak, "Kurban Bayramı'nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bu mübarek günlerde birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirerek, ülkemizin geleceği için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Bayramlaşma törenine AK Parti Milletvekilleri, İl Başkanı, İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları temsilcileri ile partinin diğer kademelerdeki yöneticileri katıldı. Katılımcılar birbirleriyle samimi bir şekilde bayramlaşarak, bayram coşkusunu paylaştı.
Programda ayrıca, AK Parti teşkilatının son dönemdeki çalışmaları ve projelerle ilgili istişarelerde bulunuldu. Milletvekili Kayatürk, Türkmenoğlu ve İl Başkanı Güray, partililere yönelik olarak yapılması planlanan etkinlikler hakkında da bilgi verdi.

Bayramlaşma töreni, AK Parti camiasının bir araya gelerek, dualar eşliğinde birlik ve beraberlik mesajları vermesi ile sona erdi.

Bakmadan Geçme