AK PARTİ'DEN VANLILARA TEŞEKKÜR

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç beraberindeki belediye meclis üyesi adayları Eren Adıgüzel ve Sadreddin Şevgin ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Van mitingine gösterdikleri ilgi nedeniyle vatandaşlara teşekkür etti.

Evren Doğruer

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler kapsamında gazetemizi ziyaret eden AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç beraberindeki meclis üyesi adayları Eren Adıgüzel ve Sadreddin Şevgin imtiyaz sahibi Erdal Perihan ve Yazı İşleri Müdürü İkram Kali ile görüştü.

"Büyükşehir dahil birçok ilçeyi kazanacağız"

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Van mitingi muhteşem geçti. Vanlı hemşerilerimiz mitinge yoğun ilgi gösterdi. Cumhurbaşkanımız Van'dan son derece memnun ayrıldı. Van halkımıza gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızda İstanbul'da katıldığı toplantıda Van'ın siyasi tarihinin en büyük mitingini yaptığını ifade etti. Pazar günü vatandaşlarımız sandık başına gidiyor. Allah'ın izniyle Büyükşehir dahil Van'ın birçok ilçesini kazanacağız. Cumhurbaşkanımızın Van mitinginde halkımız Pazar günü hizmet partisi AK Parti'yi tercih edecek. Çünkü sahada biz bunu görebiliyoruz. HDP yakıp yıkmaktan başka hiçbir şey halkımıza vermedi. Biz seçimleri kazandığımız takdirde hemen kolları sıvayarak halkımıza hizmet etmeye başlayacağız. Yerel seçimlerde kazanmamız halinde Van ile birlikte bu bölgenin kaderi değişecek" dedi.

"Halkımız mutlaka sandığa giderek oyunu kullanmalı"

İpekyolu Meclis üyesi adayları Eren Adıgüzel ve Sadreddin Şevgin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Van mitingine gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Van mitinginde gösterilen coşkudan dolayı halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Pazar günü halkımız mutlaka sandığa giderek oyunu kullansın. Van halkı geleceğine oylarıyla sahip çıksın. İlimizin sorunlarının çözülmesi için halkımızın sandıkta doğru tercih yapması gerekiyor. Bu anlamda halkımızın büyük desteğine ihtiyacımız var. Bu desteğin verileceğine inanıyoruz" şeklinde konuştular.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme