AK Parti Milletvekili Aday Adayı Şevgin halkın takdirini topluyor

AK Parti Van Milletvekili aday adayı Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı Celal Şevgin, iftarını halkın içinde, yer sofrasında açarak büyük takdir topladı.

Basın Bülteni

28. Dönem Van Milletvekili aday adayı Celal Şevgin eşiyle birlikte Ramazan ayında gösterişten uzak durarak, vatandaşların evine giderek, yer sofrasında iftarını açıyor.

Celal Şevgin, bu davranışını yıllardır devam ettiğini belirterek; 'Çok uzun yıllardan beri Ramazan ayında ailece bazı evleri ziyaret ediyoruz. Birlikte iftarımızı açıyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Çoğu zaman ziyaret ettiğimiz bazı vatandaşlarımızın gençlerine iş imkanı da veriyoruz. Birlikte iftar açtığımız kıymetli kardeşlerimize gücümüz nispetinde bazı yardımlarda bulunuyoruz. Allah hayırdan çıkarmasın inşallah. İslam dinimizin gereği bunları yapmak lazım. İnanın ki, birilerine yardımcı olduğumuzda kendimizi çok mutlu hissediyoruz. Bize kapılarını açan, sofrasında bize yer ayıran kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Sofrasına birlikte iftarımızı açtığımız insanlarla çok daha samimi olabiliyor, çok daha güzel diyaloglar gelişebiliyor. Bizlerde Şevginler Holding olarak, Mübarek Ramazan ayında yardımcı olduğumuzda, gönüllerinde yer edindiğimizde kendimizi çok daha mutlu ve şanslı olarak görüyoruz. Dünya hayatının geçici, ahiret hayatının ise ebedi olduğunu unutmamak gerekir. Allah her insana yardım yapmayı nasip etsin. Ramazan ayı sevgi ve hoşgörünün ön plana çıktığı bir aydır' dedi.

Yorumlar 2
Vanli 29 Mart 2023 10:11

Yaw bu nasıl bu habercilik anlasiyisidir

Vanli 29 Mart 2023 10:11

Yaw bu nasıl bu habercilik anlasiyisidir

Bakmadan Geçme