AKADEMİK DÜĞÜNDE BULUŞTULAR

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Yusuf Uzun'un oğlu Günay Uzun ile gelin Nihal Akmansoy görkemli düğün töreniyle evlendiler. Düğün törenine çok sayıda davetli katıldı.

Evren Doğruer

Edremit Şahmaran oteli havuz başında yapılan düğün töreninde idari, akademi, bürokrasi, siyasi ve üniversite camiasından çok sayıda davetli bulundu. Uzun ve Akmansoy ailelerinin mutlu günlerine katılan davetliler davul zurna ve türküler eşliğinde halay çekerek geç saatlere kadar eğlendiler.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Yusuf Uzun'un oğlu Günay Uzun ile gelin Nihal Akmansoy'un görkemli geçen düğün törenine Van Vali yardımcıları Mehmet Parlak, Sinan Arsalan, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Van Adliyesi Ağır Ceza Hakimi Özlem Yurdakul ve Savcı Fatih Yurdakul Çifti, Van YYÜ akademik, idari personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

Oğlunun mutlu gününde konuklarıyla yakından ilgilenen Van YYÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Yusuf Uzun, düğün törenlerine katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme