Aközcan: Hizmet nimettir sözüyle hareket ediyoruz

Genç yaşına rağmen başarılarıyla iş dünyasında adından söz ettirmeyi başaran Harun Aközcan, üç sektörde hizmet verdiklerini belirterek, 'Hizmet nimettir, sözüyle hareket ediyoruz' dedi.

Restaurant, nakliye ve organizasyon işleriyle Van'ın istihdamına katkıda bulunan genç iş insanı Harun Aközcan, farklı sektörlerde büyümeye devam ediyor.

“Her yıl büyüyerek yolumuza devam ediyoruz”

Gazetemize açıklamalarda bulunan başarılı iş insanı Harun Aközcan, “Biz şuan restaurant, nakliye ve organizasyon ile birlikte üç sektörde hizmet veriyoruz. Amacımız Van'ımızın hem istihdamına hem de kalkınmasına katkı sunmaktır. Her zaman büyüklerimizin dediği gibi hizmet nimettir sözünden esinlenerek hareket ettim. 11 yaşından bu yana çalışıyorum. 22 yaşından itibaren resmi iş insanı statüsüne geçtim. Şuan 27 yaşındayım, hizmet sektörümüz her yıl büyüyerek yoluna devam ediyor. Deneyimli personellerimiz, hizmet anlayışımız, kalitemiz ve huzur veren mekanlarımızla Vanlılara en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Kaliteden asla ödün vermiyoruz. Güler yüzlü personellerimizle hizmetimizle fark yaratıyoruz. Van'da yapılmayanları yapıyoruz. Kendi işimizi büyüterek şubeleştirmek için çaba harcıyoruz. Allah nasip ederse galeri işine de girerek ilimize hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşaat sektörüyle ilgili de bazı projelerimiz var. Ticarete girmek isteyen gençlerde cesaret göstermelidir. İş dünyasına girmek isteyen tüm genç kardeşlerimin maddi ve manevi olarak yanındayım. Her zaman deneyimlerimi paylaşmak isterim. Babam Halil Aközcan her zaman desteğini benden esirgememiştir” diye konuştu.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 4
Vanlı genç iş adamları 26 Mayıs 2024 13:13

Değerli insan

Harun Aközcan 26 Mayıs 2024 13:12

Beni bugünlere getiren başta ailem ve tüm sevdiklerime çok teşekkür ederim . Biz birlikte güçlüyüz

Mali Müşavir Elif Hanım 23 Aralık 2021 14:21

Van’a ve Van’lıya sahip çıkan gerçek bir Vanlı . Başarılarının devamını diliyoruz canım kardeşim

Halil AKÖZCAN 23 Aralık 2021 14:14

Rabbim her zaman yar ve yardımcın olsun inşallah oğlum

Bakmadan Geçme